En fitness update!

Rengøring.. En fucking heksekeddel!

image

Rengøring. En aktivitet, der på alle mulige måder giver anledning til hysterianfald, arme og ben i vejret med tilhørende jammerskrig.. “Whyyyyyyyyyy“?! Uendeligt meget bestik bliver brugt hver dag med en mini Denise i huset, sand bliver slæbt ind alle vegne af Vilja, den lille beskidte basse og mine vinduer agerer roskildetoiletter for nærliggende måger og andet fuglegods med en fuld mave. Lasagne alle vegne, saftevand, vasketøj, legetøj og alt muligt andet bras og den daglige rutine med altid at have en vådserviet i hånden, stopper aldrig!

De daglige kræfter er fuldkommen sluppet op, i den trivielle kamp mod kaos og lige som en fridag er ved at se dagslyset, bliver jeg i en ækel dunst af pis mindet om, at det er flere uger siden, at toilettet har set en kærlig hånd. Sten, saks, papir og på trods af mine 2-0 og Denise skal frem med toiletbørsten, ser jeg alligevel ingen sofa tid, fordi det næste på programmet er da bare at bilen skal renses fra a til z!

“Jaaa øhhh, du kan jo bare, øhh ligesom lade være”. Nej, det kan jeg ikke, for jeg kan overhovedet ikke slappe af i rod. Det tikker i min hjerne som Nordeuropas største hovedpine, indtil der skinner som  en side revet ud af et bolimagasin! Denise har det på samme måde, men er endnu ikke helt kommet til samme konklusion som jeg er.

Vi har brug for fucking hjælp! Rengøringshjælp! Men hvorfra? Hvem? Bliver hytten ikke bare endevendt på besøg nummer 2? Er det ikke pisse dyrt? Sikkert, men jeg vælger helt fucking sikkert at spare andet sted end den konstante dårlige samvittighed over aldrig at have et helt rent hjem!

“Sådan er det jo med børn ik, det er jo et valg man tager ik”. Hvis jeg vil ha et rent hjem MED børn, så er det præcis det jeg fucking går efter! Det er jo ikke fordi jeg sætter Vilja i en glasboks med et par handsker på og en usynlig sandkasse hun kan lege i vel.. Det er ikke Rudolf Steiner herhjemme!

Men hvor finder jeg en, der er til at stole på i Rødovre? Er det en studerende, et firma, er der en liste af “go to” og “not to go to”?

Hjælp modtages med kyshånd!

Skrubbe, skrubbe, skrubbe…

10 kommentarer

 • Linda

  Tak for en rigtig fed, og hudløs ærlig blog
  Mit bedste tip, vil være at forhøre dig i omgangskredsen, og kregle en af dine bekendtes rengøringshjælp et par timer eller tre om ugen 🙂 Så er du næsten garanteret en pålidelig hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg gjorde selv rent da jeg studerede ( sort) .. fik gode ekstra penge ud af det til spas og sjow.

  De var glade for mig. Så kan godt anbefale en studerende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Globel rengøring. Verdens bedste firma, dygtige, grundige og ikke mindst til at betale. ps. de skifter også sengetøj og ordner vasketøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Min veninde gjorde rent hos en familie en gang om ugen, hun fik det så godt med deres tvillinger at hun også endte med at babysitte engang imellem men vælg en over 18 hvis det er, som har haft et job før

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed blog, og som Linda skriver, tak for at du er hudløst ærlig! Rengøring er noget af det værste… Det behøver man ikke være humanist for at synes!
  http://humanisten.weebly.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fitness update!