Rengøring.. En fucking heksekeddel!

Vinderen af gavekortet er fundet!

DanskeSpil
Jeg kunne jo desværre ikke selv deltage i denne konkurrence, men det ville da have været fantastisk ellers. For kæft hvor trænger mig og Denise til en middag ved voksenkassen.

Nuvel, jeg under skam også alle jer derude dette dejlige gavekort, og det er da fedt og se så mange, der ville bruge 1 million på både stort og småt. Et gennemgående tema er rejser, gæld og forkælelse af de nærmeste. Taget lige ud af håndbogen for nye millionærer. Jeg selv inkluderet.

Men kæft hvor havde det været fedt at se en tosse melde det her op ”Kontaktet Netto og indledt en handel på en million direkte i hænderne på Netto til et livslangt gavekort på madvarer! Eller måske helt simpelt, et badekar lavet af guld!

Men det er sgu nok de færreste, der ville melde så usandsynlig dumme ting op.

Nå, nu har jeg vel trukket den længe nok..

Den heldige person, der har vundet gavekortet er nemlig ingen andre end..

Heidi – Opsige min stilling, pakke min lille familie og se hvor længe vi kunne klare os i en lille hytte i en svensk skov. Fyldt med skovsøer, kærlighed, ristede skumfiduser, leg, blåbær og TID:)

Du må meget gerne sende mig en mail Heidi, på farudenfilter@gmail.com så du kan få tilsendt dit gavekort. Tillykke!

Til alle andre, I kan hoppe ind på Danske Spil og vinde en million, jeg krydser fingre for hver og en!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rengøring.. En fucking heksekeddel!