Vinderen af gavekortet er fundet!

Hold nu kæææææft, kæft, kæft, kæft!

Viljaersur

Det har været mine tanker siden fredag nat kl. 04:00, for der startede Vilja for alvor med destruktive vræl, djævel besatte orme vrik med kroppen og der har stadig ikke været en pause på mere end 20 minutter..

En smag på hverdagen for forældre med kolik barn, dog med en snært af super diva og kælling! Lige meget hvad jeg har gjort, pustet, leget, nusset, sovet, så har Vilja lige siden min weekend startede givet mig de mest udfordrende døgn, nogensinde, med tvangstanker om mundkurv, tæsk med en fluesmækker eller bare fake min egen død. Hun har skreget, kastet sig ned på gulvet, i afmagt og demonstration lagt begge arme langs kroppen, mens hendes fødder i vild frustration har dikteret tempoet på hendes nu torsolignende krop, som har bevæget sig i forskellige retninger, mens sirenerne fik fuld fucking megafon.

NON FUCKING STOP!

Så skal vaskemaskine døren lukkes mens mor ordner tøj, så skal gå-vognen ind i døren, mange gange med tilhørende “Wa,waaaah waaaah”. Alle kamre for tålmodighed er tømt og det er så sygt hvor højt det lille menneske kan skrige.. hele fucking tiden. Alt sammen på grund af, at hun er ved at få tænder. Ingen søvn, fred, leg eller hygge. Jeg har hældt tube efter tube af kølervæske på hendes gummer og proppet et hav af panodiler op i røven på hende.

Jeg drømmer i skrivende stund om at blive kaldt ind på arbejde for jeg er under et pres, der kan munde ud i væltede borde, stole og vinduer knust. Den grønne farve er ved at overtage min ellers blege hud og jeg kan mærke, at Hulk gerne vil ud!

Vilja, tillykke du har formået at knække far og mor fuldstændig sammen. Så for at holde mit udbrud i skak, bliver denne dag i fosterstillingens tegn, for jeg magter det bare ikke mere.. Og jeg har kun delt 25% af de udskejelser vi har været ude for..

Nå jeg stopper her, for Denise har muligvis lavet en Houdini efter morgenbrød.. fordi 2 timer senere og hun er stadig hos bageren?

“WELL FUCKING PLAYED WOMAN!”

21 kommentarer

 • Heidi

  Åh Gud. Tak for det. Har haft selvsamme uge. 4 dages non stop jammeri fra vores knægt på 8 måneder. Han græd, pjevsede, pylrede og savlede som en kæmpe hund. Han ville hverken sove eller spise og jeg knak flere gange. Åh de tanker og drømme der dukker op hos et menneske der er blevet vækket 7 gange på en nat
  Jeg troede jo jeg var døden nær eller at bedste løsning var at se om jeg kunne flyve, hvis jeg tog turen over altanen. Eller bedre endnu. Snige med ud i bilen og sove. Det er kun fordi den står i en oplyst fælles garage, at jeg ikke gjorde det. Pøj pøj. Håber snart i har en normal hverdag igen og det ikke er sådan ved ALLE tænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bevares, du og jeg Heidi, du og jeg!

   Jeg ønsker ligeledes jer held og lykke. Det kræver satme noget mere end almindelig tålmodighed det her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi er samme sted, godt igang med at gro fortænder. Vi har haft stor glæde af Aftamed fra apoteket, men det er måske den I bruger i forvejen? De kloge siger, at det går over igen, så hold ud! Hold uuuud! Om ikke andet, så skal du vel på arbejde i morgen;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi bruger også aftamed, glidecreme til gummerne! Men den virker kun kortvarigt :/

   Vi holder ud, holder i ud? Vi gør det sammen, men kææææft hvor er det op ad bakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Oh dear.
  Begge mine tøse piger, havde munden fuld af tænder, da de ramte de 10 måneder, uden et kny. Jeg kan stadig blive overrasket over at nogen kan blive sendt til tælling, når deres poder begynder at få tænder. Men jeg kan sende dig det største kram. Sige at det er en fase, men frygt for at få sendt en lige højer gennem skærmen. Eller jeg kan tilbyde en kold øl, mens min den lille underholder Vilja. ( af eller anden grund, har børn bare en bedre effekt på børn ) Selv om hun er The devil atm. Er hun stadig pisse skøn at se på. Det har i altså gjort godt. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih altså ! Tak for de søde ord. Pas på med at bruge babysitterkortet, det kan være vi tager den op!

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Kølende creme og panodiler har aldrig virket på mine. Har lavet tykt tykt sukkervand, brugt sutter der har lagt i isvand og ladet ungerne leve af Danoninos i de dage de havde ondt. Intet varmt mad eller hårde ting at tygge på. Og så aflyse alle aftaler indtil det er forbi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Ej, hvor jeg ELSKER dit sprog og din beskrivelde 😀 Im sorry men det er så sjovt – og især når det ikke er ens egen møgunge 😉
  Var det en Houdini Denise fik lavet 😀 ????!
  Be Strong Hulk,
  Highfive og klask bagi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Var denice faldet i søvn i bilen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Kold agurg på gummerne og en panodil i måsen (den til børn)
  En stor kold øl til mor og far, så klarer man den liiiiiiiiige indtil næste tand.
  Hold ud, husk denne fase afløses af en anden. (men ikke altid en bedre en…muhhaaaa)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan også få bideringe, der kan smides i køleskab/fryser. Det hjælper for nogen.

  Når man så henter dem, eller bytter til en ny, kold en af slagsen, kan man passende tage en tår af vodkaen, man opbevarer ved siden af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åhhhh hvor er du bare dejlig lige til og ski’ skæg.. Faaantastisk at læse din blog næsten dagligt
  Pøj pøj med det hele
  Kærlige tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har desværre ikke megen trøst, men skift til flydende panodil. Det fås med jordbærsmag så det glider nemt ned. Rektal panodil optages helt vildt varierende, så nogle gange varer effekten de 6-8 timer, men andre gange måske kun 2. Du må ikke give det hyppigere, da du jo ikke ved hvor meget barnet har optaget, og så er det bare træls hvis virkningen er klinget af for tidligt. Flydende oral panodil er nemmere at dosere da det optages mere jævnt. Det er en børnelæge på Hvidovre som fortalte det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ja hvor jeg husker. Det er så fucking hårdt… Min datter sov kun 20 min af gangen både dag OG nat det første halvandet år. Det var SINDSYGT.. Og ja, det gav så også en grundoverbelastning. Nu har jeg to og jeg skal ikke have flere;-)
  Men det skal I vel haha;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af gavekortet er fundet!