Flere børn, ja tak!

Skal du være ung med de unge?

kims_pix

Nu er det en helt anden boldgade af film jeg kaster lidt lys over. Bare så jeg lige kan føle mig en smule ung igen, leger vi lige at jeg ved hvad de lidt yngre læsere vil have! Kims har nemlig sadlet op med 6 kendte, unge youtubere, der går all in på forskelige udfordringer. Gammelfar her er outdated, men jeg ved at der sidder nogle unge fuldblodsheste derude der helt klart skal og vil være med til en All in konkurrence fra Kims på instagram under hasttagget #kimsallin. Jeg vil endda gå så langt, at jeg muligvis selv melder mig ind i en all in konkurrence med ”the young guns”, bare så de grå hår jeg efterhånden finder i hovedbunden får en smule modspil i dagligdagens kamp om at overleve. Det hele er nemlig ikke kun brunt og bleer, så på trods af, at jeg hverken kender eller har hørt om disse youtubere, vil jeg alligevel give mit held og lykke, til de, der tør at kaste sig ud i det og måske vinde en fed dag med deres hverdags youtubehelte!

Se filmen her

 I samarbejde med KiMs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere børn, ja tak!