Et foredrag til Jordemødre, har I input?

Sponsoreret video – En julegave fra Star Wars!

Sponsoreret video, egne ord og tanker.

Nu er det jo snart jul og vanen tro har jeg ønsket mig gods til herrehjørnet i lejligheden, mere specifikt computergrej og des lige. Derfor blev jeg også enormt glad, da jeg for første gang siden bloggen startede, har fået lov til at lave et sponsoreret indlæg der ligger så tæt på min hjemmebane. Nemlig gaming! Da jeg var yngre var computerspil altid højt oppe på både min fødselsdag og julegaveliste og selvom tiden ikke tillader meget gaming mere, så følger jeg stadig med så godt jeg kan på hvilke spil der udkommer og hvilke jeg under alle omstændigheder, må finde lidt mikkeltid til!

Og lige som jeg stod på arbejdet i en dybt engageret dialog med en kollega der også nyder lidt letsindig skyderi i en fjern galakse, dumper traileren ind på mailen, som vi ivrigt sætter os ned og ser.

Er du eller din mand på nogen måde interesseret i skydespil og har en lille forkærlighed til lyssværd, jedis, Boba fett samt Walkers, så er det lige nu at der skal ses med nedenfor. Dertil skal inkorporeres et par fridage, fordi spillet Star Wars Battlefront vil give dig mange timers god solid gammeldags underholdning der garanterer at du glemmer både dine pligter og sengetid, men som til gengæld giver rigtig mange fede gaming aftener!

Afsted, vi ses online! Det er min julegave til mig selv! (og nej jeg fik ikke spillet, jeg købte det selv!)

Jeg valgte at købe det gennem Steam, som er supernemt at bruge. Men nostalgiens hardcopy i en fysisk boks ville muligvis have været endnu federe.

Indlægget er sponsoreret af EA Games

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et foredrag til Jordemødre, har I input?