Hvor holder i Juleaften og hvad skal der proppes ned i svælget?

Så starter udsalget!.. Det er så latterligt..

i-dont-get-it

Jeg går ud fra, at jeg ikke er den eneste, der får katastrofe lange løg af, at sekundet juleaften slutter, kan samtlige gaver man med omhu og kærlige tanker har fundet frem til under decembers julestres og hårde vindstød, omveksles til hård valuta! Samtlige gaver findes på magisk vis til halv pris på fuld hammer, 1 minut over midnat, den 24. december!  Altså hvad helvede sker der? Det er lutter dovenskab fra kunders side, at udsalget ikke starter før juleaften, fordi tanken om byttebesværet langt overstiger lysten til at spare penge. Når gaverne så er købt, pakket ind og givet væk, så må det sku også være nok! Så kommer nytårsaften, det nye år, og der skal også lige være 5 minutter til en selv. Derfor accepterer vi gang på gang at blive tørkneppet hver december til oppustede priser, før det tidlige januarudsalg starter.. Den 25. fucking december!

Fedt nu af med det sygdomsfremkaldende syndrom, der er juleaften med gaver til fuld pris! Jeg hopper i med begge ben, hvert år, og sidder i skrivende stund med atten faner åbne, for at finde samtlige af mine gavers returværdi i gods, blot billigere..

Al den hygge og glæde der er spredt i løbet af december, bliver i løbet af ganske få øjeblikke omsat til en konkurrence om hvem der har den største samlebåndscheck, der venter på at blive brugt i alle byens butikker.

Well..

”FUCK YOU TOO!”

Det er nu søndag og jeg sparede 2400 kr. i år…

Dig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor holder i Juleaften og hvad skal der proppes ned i svælget?