Jørgen på vippen.. KIMS nye reklamefilm

En af Viljas dårligste vaner!

Farudenfiltersover

Vilja sover imellem, oven på eller faktisk lidt overalt på både mig og Denise i løbet af natten. Hun bliver puttet i vores seng fra start af. Jeg er nemlig meget glad for at sove sammen med hende. Det er bare hyggeligt! Mere om det en anden gang.

Men, foruden de ni hundrede lussinger, albuer, fødder i fjæs og hvad hun nu ellers finder på i løbet af natten, så er det slet ikke særligt slemt. Men SEKUNDET hun vågner om morgenen, kaster hun sig hen over mig i et frådende angreb på ”fuuun”.

I de få tilfælde hvor jeg har husket at gemme min mobil/vækkeur væk, så får jeg både god morgen kys og alt muligt andet. Hun pludrer og er lidt forvirret, en rigtig lille trold. Men! De dage, de fleste dage hvor hun som en blodhund finder mobilen, lige meget hvor den er gemt, så knuger hun den til sig, og banker mig på hovedet med den, så jeg kan fumle koden ind. Herefter er hun fuld-fucking-stændig umulig at få kontakt til! Ingen kys, pludren eller andet menneskeligt. Næh nej, der er fuld fucking fokus på youtube, Teletubbies og alle mulige andre idiotiske børneting på ”fuunen”.

Og at fjerne den fra hende igen er som at amputere et ben. En dårlig vane, som vi prøver at forbedre, men  nogle gange er det så dejligt at jeg lige kan få 20 min ekstra om morgenen, uden at hun bruger mig som sit personlige æltebjerg.

”Børn.. fucking børn!”

11 kommentarer

 • Anne

  Hahahahahaha! Samme historie her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter på 6 måneder har samme obsession for skjermer, mobile, tv eller data. But who to blame…. Vi voksene sitter jo med mobilen overalt og til en hver tid, så de lærer jo ikka annet. Jeg har ingen god løsning… foruten å droppe mobilen helt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores 2-årige har selv valgt at sove på eget værelse efter altid at have sovet hos os. Så min mand har fjernet den hjemmegjorte bed side crib. Dvs at når hun kommer ind i løbet af natten (for det gør hun!), så ligger vi to voksne og to børn i sengen, og hun ligger allerhelst på tværs, så hun rigtig kan komme i nærkontakt;)
  Jeg vil også godt ha’ 20 min. ekstra under dynen lørdag-søndag, så jeg tager iPad’en med op om aftenen – FANTASTISK opfindelse!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det hjælper ikke nødvendigvis at telefonen ikke kan ses. De sidste par morgener har jeg måtte synge diverse fangtesange i sengen som alternativ til at blive kravlet i hoved. Godt man kan hjulene på bussen i hoved og bevægelserne kan hun da nogenlunde selv 🙂

  (Min datter er nogle måneder yngre end din har også nogle bestemte meninger om ipaden- of sover i øvrigt også hos os).

  PS. Dejligt du er tilbage igen og er hat fået god på dit “nye” hverdags liv, så der igen kommer indlæg regelmæssigt om jeres daglige trummerum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… Ligner lidt vores morgener…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jørgen på vippen.. KIMS nye reklamefilm