Når dovenskab betaler sig – Et møde med en klapvogn

En kold mands pool – Kap Verde – Del 2 + VINDER AF LIBERO KONKURRENCE

KapVerdeViljaFarudenfilter

En duft af frihed, pool, muligvis klor og lyden af små fødder, der løber rundt får mine øjne til at åbne sig.

”OOOOOOOH YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AFRIKA BABY”!!

Jeg kaster lagnet til siden, hopper op i sengen, helt nøgen, halv flagstang og sparker til Denise, der selvfølgelig stadig ligger og snorksover. Vilja bliver lige så begejstret, hopper op på det lille sofabord vi har i den tillæggende stue, tager sine solbriller på og begynder at smådanse.

Inden længe sidder vi i en gigantisk kantine og kaster franskbrød, ost og frugt i lange baner, ned i svælget. Det er stadig tidligt og det er faktisk helt sindssygt fucking koldt om morgenen på Kap Verde, trods den lange rejse og det ellers idylliske paradis vi befinder os i.

Poolen er næste stop og jeg undrer mig lidt over hvor lidt mennesker, der pryder de mange solstole, men uden videre omtanke for solcreme på egen krop, kaster jeg mig frygtløst ud i den HELT tomme kæmpe pool.

”YAYAYAYYAYAYYAYA.. AAAAAAAAH, OH MY FUCKING GOD!”

Det er den koldstede pool, jeg nogensinde har kastet mit fede korpus ned i. Helvede og hans pumpestok. Fucking Afrika! I mit kuldekoma, det vil sige de 2 sekunder jeg var under vandet, ringede jeg lige en viking op og inviterede ham en tur i poolen, og han takkede sgu også nej!

Det viser sig at, poolen ikke var opvarmet, og siden det var så djævelsk koldt om natten, var poolens først køreklar ved eftermiddagstid..

Heldigvis var der også et lille soppebassin som Vilja kunne lege i, uden at få dybfrosne ben, og efter jeg havde hevet fjorten kopper skoldhed kaffe ned og løbet atten runder sprint om poolen, gik jeg atter fra mørkeblå til helt hvid turist.

Men det skulle ikke slå os ud og i flere timer legede jeg og Vilja med at kaste med isvand, bold og spørge samtlige solseng om, ”hva det?”

”Det er en fucking solseng Vilja, HELE VEJEN RUNDT!”

 

Og så til vinderen af Libero konkurrencen!

Vinderen er…

Marie
Marie, str 4… Ville elske at prøve andet end de billige

Yay, tillykke til dig! 

Marie, er du sød at sende mig, fulde navn, adresse, mail og størrelse på bleer

På Farudenfilter@gmail.com

TAK!

6 kommentarer

 • Stina

  Du har verdens sejeste blog.. Jeg er vild med den 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hedder det noget med Melia et eller andet? Det ligner der hvor vi var sidste år i januar. Pænt koldt desværre, men gode mojitos! Og den der kæmpe store bamse som underholder børn, var et massivt hot hos den knap 3-årige. Lige indtil den sku sove :/ god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melina Dunas. Ja det var sku lidt koldt, og gode mojitos! Vi så desværre ikke nogen stor bamse desværre.

   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skrev lige en kommentar, men jeg tror den forsvandt… Hvis den nu dukker op to gange, må du bære over med mig!! Jeg skrev noget i retning af: Ny læser på siden, mega-sejt billede (!), det var godt, du sørgede for at poden ikke fik forfrysninger under syden sol. Sikke en pool….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når dovenskab betaler sig – Et møde med en klapvogn