9 timer med Vilja på skødet!

Et møde med Afrika – Kap Verde – Del 1

FarudenfilterKapVerde

Flyveturen blev stort set som frygtet, og uden at gå i dybden, så er min holdning til at flyve mere end 3-4 timer med et barn under 2 år, fuldstændig fucking latterligt! Hvem helvede har dog nogensinde fundet på, at et barn kan og skal sidde på skødet på lange flyveture?.. Jeg havde aldrig hørt om det før og jeg brækker mig over at det findes! Og derfor fryder jeg mig over al den juice og mad Vilja formående at plastre overalt på vores flysæder..

Helvede også altså, jeg kan sku ikke engang være på ét sæde alene, uden at brede mine ben til hver side og derved ødelægge alle andres benplads ligeledes.

“OG SÅ LAD OS DA LIGE KASTE ET BARN OVEN I MIXET, FOR DET ER DA ALLE TIDERS GOD IDE!”

– “Ja men i kunne jo bare have købt et sæde til hende.”

– “Nej, det kunne vi ikke, det var ikke en mulighed, så flet!”

Vi var selvfølgelig også forsinkede små 6 timer, så vi ankom om aftenen i Kap Verde, som mødte os med en kølig og kraftig vind..

FarudenfilterKapVerde

 

Kø, bus, hotel, reception. Vores hotel Melia Dunas må sige at have en helt fantastisk service. I køen til skranken, blev vi tilbudt drinks og vores bagage blev hurtigt taget fra os og vupti, så sad vi en golfvogn og blev kørt til vores værelses af en sort mand uden den mindste angst for at køre folk af vejen på de små stier han ledte os ned af med 50 km i timen i en fucking golfvogn!

Med værelse lige ud til poolen, glædede jeg mig som et lille barn til at kaste mine tilpas mange overskudskilo ned i den og lege med Vilja. Men nu er det bare lige sådan, at på trods af, at vi befandt os i Afrika, ualmindeligt mange kilometer væk fra Danmarks lortevejr, så er det alligevel midt i havet og der blev eddersatme koldt om aftenen, og hvis det ikke var nok, så tilføj lige en konstant brise, der skrumpede kuglerne på skift, hvert andet minut.

Morgenen efter stod jeg og Vilja knivskarpe, klar til et badeeventyr. Vilja iført femten lag med faktor 50 og ligeledes samme faktor til mig, med dunken forrest og badebukser der hurtigt bød op til “har du en femmer” dans, var vi nu klar..

Fortsættelse følger..

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 timer med Vilja på skødet!