En lidt lettere hverdag, med bleer

Når dovenskab betaler sig – Et møde med en klapvogn

FarudenfilterAirshells

Når man rejser med små børn, er en klapvogn med på rejsen, ganske nødvendig. Derfor havde vi inden rejsen, sørget for at kontakte flyselskabet, angående mulighederne for at få vores klapvogn med på flyet.

Vi skulle da bare kontakte Airshells, et firma der låner store nok tasker ud, der kan klare klapvogne, og som samtidig også forsikrer den, hvis uheldet nu skulle være ude. Og det er jo ganske fremragende. Som sådan.

Jeg skulle gå ind i lufthavnen, hen til en dør, finde et telefonnummer, der stod på en lille seddel, klistret på selve døren og ringe op til nummeret. Herefter ville der komme en Falck ansat efter 15 minutter og udlevere ens taske. Allerede her, kunne jeg mærke, at vores beslutning om at leje denne taske var en meget dårlig ide. Og det skulle vise sig, at jeg havde evig ret.

Airshells er jo så geniale, at man kun kan leje en taske på ugebasis, dvs. 7 dage af gangen. Så til en ganske almindelig rejse på 8 dage, så fik jeg da lige lov til at betale for 2 fucking uger..

Nå men tilbage til døren.. En komplet uvidende kælling kommer væltende hen til os et kvarter efter, låser sig ind og fumler så tasken frem til os. Hun dadler bare videre i hendes eget lille lorteunivers og efterlader os uden en lille guide til hvordan vi nemmest håndterer en taske, der kunne have fucking 28 klapvogne i sig…

Helvede og hans luder i en bagdør, en time senere, befinder vi os i checkin. Foran os står der selvfølgelig de mest uforberedte forældre nogensinde, fuldstændig uvidende om, at en stor klapvogn skal på bagagebåndet og helst pakket ind. Men mons ikke fucking tro at kosten får manden bag skranken til at sige følgende.. VEL FUCKING VIDENDE VI STÅR LIGE BAGVED, MED VERDENS STØRSTE FUCKING SÆK TIL EN KLAPVOGN..

”Tag i bare den med HELE vejen ud til flyet, så snupper vi den der, og passer på den for jer”

Mig og Denise kigger på hinanden, med et brændende had til de to nisser foran os i køen, der fuldstændig uvidende, triller videre med deres sovende barn i klapvognen, ud til gaten..

Så bliver det os, og jeg starter ud..

”Nå, jamen det var da dejligt at vi kan få vores klapvogn med hele vejen og med på flyet, det vil vi gerne, på trods af, at vi lige har betalt for denne lortetaske til vognen.”

Jaaaa, ja der var jeg nok lidt for hurtig på aftrækkeren, jeg er også træt.. uhh det kan vi ikke, det burde jeg faktisk også have sagt til dem foran jer, men jeg er så træt”..

”FUCK DIG DIN FATSVAGE NISSE, HVIS DU ER SÅ SKIDE TRÆT, SÅ TAG EN LUR OG LAD NOGLE AF ALLE DE ANDRE ARBEJDSLØSE TAGE DIN VAGT, HVIS DET ER SÅ FUCKING HÅRDT AT HOLDE SIT FEDE KORPUS I LIVE NOK, TIL AT FØLGE ET PAR REGLER!!”

Jeg er bare så glad for, at jeg har betalt for en fuldstændig latterlig stor taske til min klapvogn, skal bære mit barn 18 kilometer til flyet og min trætte datter nu kan stå op i verdens længste kø, ved siden af et fat svagt lortepar med en sovende baby i en klapvogn, der smilende glæder sig til deres ferie..

Så rejsen startede med et brændende ønske om, at deres barn fik diarre med en hård opkast på flyet, de havde glemt vådservietter og snublede i mellemgangen..

””#?)=(/)=#”¤/)=”#(¤#)=(¤/=?)=¤)”Q!”!!!”

 

12 kommentarer

 • HKH

  HeHe åh ja glæden ved at rejse med børn. Tasken kan også lejes i babysam på dagsbasis. Ofte må man tage en paraplyklapvogn med helt ud til flyet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Nu fik jeg læst indlægget. Lad mig lige være pisse irriterende og fortælle dig, at man GODT kan lege airshells på dagsbasis. Det koster kun 35 kun pr. ekstra dag.. Skide smart. En endnu mere provokerende kommentar: I selve lufthavnen kan i låne klapvogne efter sikkerhedskontrollen. Genialt.

  Men okay.. Så havde der jo ikke været så meget at skrive hjem om;)

  God rejse! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berlinermin

  Jeg ELSKER din vrede. Forsæt endelig dine pisse sjove fortællinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berlinermin

  Jeg ELSKER din vrede. Skriv mere…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Så skulle du se tasken til en tvillingeklapvogn !!! Den er jo stor nok til at kunne indeholde en Herkules flyver…..
  I kid you not – jeg kunne knap få hevet den (inkl. 21 kg. Tvillingeklapvogn) af bagagebåndet ved ankomst !
  Og jo – vel kan den da pakkes lidt sammen (læs: foldes på midten !) – så det sjove blev jo også at skulle med taxa videre………undskyld, skrev jeg taxa ? – Jeg mente LASTBIL !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forestil dig følgende: Rødovre centeret i december, Hr. skæg optræder, 7650267 forældre og børn (eller der omkring), herunder mig selv højgravid.
  Jeg får efterlader mand og barn og får vraltet mig hen til Fører bageren. Damen foran mig beder om en ‘handlebolle’ (dem der man får gratis, når man har barn med) til sin søn, som lige var inde i BR. Hun fik sin bolle, og det blev min tur. Jeg beder om en røvfuld pølsehorn og en handlebolle til min datter, som ser Hr. Skæg. “Du skal ha’ barnet med for at få en bolle.” “Jamen, hende den anden….?” “Ja, det var en fejl.” Så hoppede jeg op på disken og bitchslappede hende med mine mælketunge ammelapper! Indeni i mit hoved i hvert fald. I virkeligheden smed jeg en 10’er ekstra og vraltede videre. Godt man udspille sine indre voldsscenarier herinde hos dig, når man i virkeligheden er pisse konfliktsky!
  Ps. Kunne du ikke selv ha’ fået lidt diarré og kvalme? Sådan noget sker jo;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahahahhaha ELisabeth!

   Det er sku klassetanker 😉

   Og jo det havde sku også været et godt tradeoff.

   !!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lidt lettere hverdag, med bleer