En bil, et tabu og en god reklamefilm

Sponsoreret video – Gillette, er til mere end du tror!

FarudenfilterDengang

SÅ er vi på den igen!

Jeg har lige så længe jeg kan huske, brugt Gillettes udstyr til at gøre mig køreklar. I mine spæde teenageår og faktisk et par år i tyverne, kastede jeg mig dagligt over min Gillette skraber, så mit ansigt havde babyblød hud. Når jeg nu tænker tilbage, savner jeg faktisk lidt den følelse af total friskhed, på både hoved og kind. Selv på de værste morgener, kunne jeg stadig ligne en million, fordi hverken hår eller skæg kom i vejen og duften af nybarberet kaster bare om sig af overskud.

I de seneste år, har jeg dog gemt min hud, bag en ordentlig omgang skæg, men det har ikke holdt mig fra turene med min skraber! For nu er skægget jo ikke det eneste sted, en mand i ny og næ, kaster sig over, for at få et ungdommeligt look!

Nuvel, her taler jeg naturligvis om “slipset”, “mavetæppet”, “skægkanten” og sidst men ikke mindst.. “nøddepatruljen!”

I disse områder har jeg altså i mange år, valgt Gillette, og det siger faktisk ikke så lidt, for det kræver en stor troværdighed til sin skraber, når det gælder visse zoner på kroppen! Derfor kan jeg uden særlig mange uheld, og med mange års Gilettesaktivitet, med ro i tastaturet, anbefale at i kaster jer ud i Gillettes rivejern.

Og ser I videoen, så vil de fleste nok være enige i, at lyden fra skraber nummer 1 er ganske skræslagen!

Så tak Gilette, for at beskytte HELE mig!

Se med her

Indlægget er sponsoreret af Gillette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bil, et tabu og en god reklamefilm