Hun sagde ja – Kap Verde - del 3

De nederen forældre er tilbage!

NederenFoældreFarudenfilter

Sponsoreret indlæg

For et stykke tid siden kom de nederen forældre i denne støbning og allerede der, var jeg solgt. En lille reminder om, at vi har et kæmpe medansvar for vores børn i trafikken.

Jeg kan efterhånden relatere mere og mere til hvad det vil sige at være en nederen forælder, da det ofte går ud over mig selv 100%. Gråd, tårer, kramper, hyl og en uendelig lang strøm af uforståelige ord. Og det er bare når jeg skræller min datters banan for hende.

Så hvad sker der lige, den dag jeg må insistere på, at hun på trods af hendes nye franske fletning, altså skal have hjelmen på, hele vejen til og fra skole. Jeg ved det kommer til at være så uendelig fristende at give slip og lade hende trille uden. Men, så er det vigtigt at jeg lige husker på, hvorfor jeg er så nederen!

Så det ikke går galt i trafikken, bare tanken om det.. er nok til at være en stor fortaler for nederen forældre!

Her er deres nye og lidt længere skud på stammen..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun sagde ja – Kap Verde - del 3