Når der er regler for at blogge..

Gyng gang Far!

GyngGang

Vilja er for alvor begyndt at pludre. Bevares komplet uforståeligt det meste af tiden, men alligevel sniger der sig sætninger ind, der efterlader mig fuldstændig

“What the fuck?”

Som når hun tager mine nøgler på køkkenbordet, som jeg slet ikke fatter hun kan nå, vinker til mig med et tilhørende.. “Farvel far, Vilja væk”.. og så fortsætter hun ind i vores soveværelse, lukker døren og begynder at nynne lille Peter edderkop under sengetæppet..

Naturligvis er dette som udgangspunkt altid efterfulgt af Vilja, der spurter tilbage i stuen, meget overrasket, glad og euforisk. Fordi hver dag glemmer Vilja, at hun har en stor gynge i soveværelset, og hver dag opdager Vilja med enestående entusiasme, gensynet med en tilsyneladende ny, men i virkeligheden rigtig gammel ven.

Savlende og med fuld fart ind i stuen, begge arme op over hovedet og uden sokker vælter hun hen til mig..

“Op, op , gyng gang, Far, Far Far Faaar!

“Vilja, kan du ikke selv gynge lidt?”..

“Nååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååårj Far, Far gyng gang!”

Og jeg tænker hver gang, jamen så gynger vi da lige en halv times tid før putning..

5 minutter efter er jeg ved af dø af kedsomhed..

Men Vilja er helt oppe og ringe og det tæller da også for noget, så jeg fortsætter et par minutter endnu, før alverdens undskyldninger triller ud af min mund, for at stoppe mens legen er god.

Årets far!.. Nej vent..

2 kommentarer

  • He he, det er slet ikke så vigtigt med årets far titlen.. Hovedsagen er at du giver af dig selv, og det kan jeg jo læse at du gør 😉

    Tak for en fed blog, og det er rart at se at du ikke har fokus på mode og gadgets, men “bare” livet generelt..!

    Ha’ en fantastisk dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der er regler for at blogge..