Jeg ELSKER at sove sammen med mit barn! - Gør du?

Når der er regler for at blogge..

FUFReglerforblogging

Holdninger, meninger, opråb, at pege fingre, verbale lussinger, bløde knæ og alt muligt andet er hvad min blog byder på. Jeg ligger sjældent fingre imellem hvad jeg tænker, til hvad jeg skriver, og hvad end det er om et emne, en person eller hvad der lige optager mit store hoved.

Det er sjældent at jeg får modstand eller sure mennesker, der føler sig stødt herinde, fordi tonen har været den samme i halvandet år. Som en sød pige sagde til mig til en dejlig påskefrokost.

”Det er sjovt, lige indtil det rammer en selv”

Og det er vel meget rammende, da jeg siden jeg skrev mit indlæg om samsovning samtidig med at jeg kørte en anden blogger over har fået lidt af denne bloggers læserhær efter mig. Jeg mente, at det var 2 fluer med et smæk, og det var det da også, men det tiltrak altså også en skare af folk der ikke kender til mig eller helt kan læse mellem de linjer jeg har, i mine indlæg.

Og jeg har fået mellemfingeren på skrift flere gange, har måtte lege stort pap, større saks til endnu flere, men heldigvis har størstedelen af dem der læser med herinde, en ganske god forståelse for mit, til tider, store raseri.

Og alt det er hjerteligt velkommen, for det betyder at jeg har ramt plet. Også selv om jeg i ny og næ mest har lyst til at blokere kommentarer, hvis oprindelse kommer fra en person, der er underholdt med et hvidt stykke papir, hvor der står ”vend” på begge sider. Men jeg lader alle kommentarer gå igennem, for er det mit frirum, jeg deler med jer, så skal i sku også have lov til at råbe højt!

Men der stopper den! Er der noget jeg slet ikke magter, så er det ”kollegaer”, der stiller et regelsystem op for hvad der er ok og hvad der ikke er ok at blogge om. En ellers sød pige, formoder jeg, fortalte mig at det altså er ok at skrive om emner, men ikke at nævne andre bloggere i negativt lys.

Til alle der ikke helt har fattet det endnu..

”Hvis jeg har noget på hjerte, så bliver der skrevet om det, tænkt på det og jeg er så uendelig fucking ligeglad med hvem der står for skud, fordi herinde, bliver der ikke bukket og nejet, det har jeg sku travlt nok med i virkeligheden. Her bliver der raset, fortalt, grint og grædt, og er der nogle af mine pionerer, der har skrevet en regelbog om blogging, en til en, så kan I tilføje endnu en regel”..

”Fuck af!”

31 kommentarer

 • I min verden er den eneste “regel”, at man kan og vil stå ved de ting man skriver og at man, når man skriver om andre, også ville sige kunne sige tingene ansigt til ansigt. Selvfølgelig må man skrive negativt om andre, hvis man er uenig i deres tilgang til et eller andet. Desuden: Din blog, dine regler. Kan folk ikke lide lugten i bageriet kan de smutte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT! Så enkelt kan det siges! Synes jo du har en gevaldigt spændende blog, og kan rigtig godt lide at du ikke lægger fingre imellem, så klø på!!

  Fortsat god søndag til dig og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  … Og altså lige præcis derfor, rammer du især Emili lige i maven med en dobbelt knytnæve, for hun er nemlig en af de bloggere, der siger undskyld. Hun har cirka 100 gange undskyldt for fordomme-indlægget, som du også hentede inspiration fra. Det er to vidt forskellige måder at blogge på, hvor du er noget mere fri i dit ord og stil, end hun er. Hvis nu hun rent faktisk havde indgået i en diskussion med dig her i kommentarfeltet om samsovning, så ville hun, efter min mening, være noget mere troværdig. Det ér altså bare lidt sjovere med jer, der ikke bare siger hvad I mener, men også står ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er blevet ramt “personligt” af et af dine tidligere indlæg, men det fik mig ikke til ar stoppe med at læse. Eller for den sags skyld svare “tilbage” i kommentar feltet (selvom jeg indrømmer jeg tænkte tanken).

  Mette Marie fra twinpeaks kommenterede jo også engang på ar du slipper afsted med at skrive rigtig mange ting som mommy Bloggere generelt ikke ville slippe afsted med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er vel i bloggerverdenen, som i alle andre sammenhænge hvor mennesker interagerer, uskrevne regler. Men det er altid dejligt forfriskende med nogen som bryder dem og udfordrer dem.
  Jeg læste omtalte indlæg og synes det ville have været mærkeligt, hvis du ikke havde angivet hvem og hvad, dit udbrud var en reaktion på.
  Det var da yderst relevant, at medtage det. Umiddelbart synes jeg ikke, at du angreb personen, så meget som den holdning, hun står for.
  Men det er vel et spørgsmål om perspektiv og hvor meget det her emne fylder i ens eget liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog hedder jo netop “uden filter”, og det er jo det der er fedt! Jeg er ved at brække mig over, at vi er ved at skabe en kultur, hvor man ikke må have lov at søge højt, at man er uenig med nogen.. folk der meget nemt bliver stødt og forargede, burde måske ikke læse blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det lyder som en fornuftig holdning: Kan du ikke li’, hvad du læser, så smut… Lidt, som når folk brokker sig over indholdet i tv – jamen, så sluk da, hvis du synes, at programmerne er så ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skrider hvis du begynder at lefle for det pæne borgerskab. Os’ selvom jeg ikke er enig i alt hvad der kommer fra din pen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Endnu en gang dejlig søndags læsning 😄👍👍
  Keep going – jeg er fan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Far uden filter, titlen siger ligesom det hele… Tak for en ærlig underholdende blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  😏altså… Hvis du skrev umotiverede sviner-indlæg om folk,møder havde det svært e.l., så ville jeg nok stå af, men.. Når man skriver et indlæg om, hvad man tænker af mindre kønne ting om andre mennesker og deres valg (uanset at man så pakker det ind i noget “fordoms”-hejs), så kan man vel næppe bliver overrasket, når dem, man losser i røven, losser igen😏
  Man kan da i øvrigt også selv styre, hvordan man henvender sig til folk, hvis man ikke er ude på skrammer – tvillingernesmor lavede også et fordoms-indlæg, men det var helt anderledes ikke-irriterende formuleret😏
  Anyway, jeg forventer ikke poleret, når jeg klikker ind på denne her side😉 Og bloggere jeg ikke kan lide, forsøger jeg ikke at opdrage på – jeg lader bare være med at læse deres indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg hepper på dig. SELVFØLGELIG må man have en mening om andres blog. Det er jo et online produkt, som man skal have lov til at ytre om man kan lide eller ej. Bloggen du hentyder til er jo ikke bare en lille online dagbog, men cool hård business, hvor der tjenes rigtig gode penge (bloggerens ord, ikke mine). Og som enhver anden vare, har vi lov til at sige om vi kan lide den eller ej. Det er jo os der er kunderne! Og nej, det er ikke synd for bloggeren. Sådan er det, når det som er ens vare i bloggerverdenen er: en selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Puha, bliver helt lettet, slugte hele teksten på 2 sek, frygtede at der ville være en eller anden latterlig undskyldning i bunden. Så tak fordi du holder fast i dine meninger og holdninger, særligt når du bliver bedt om at rette ind af blogger politiet. Det er så fedt og inspirerende. Det her bliver man sku i godt humør af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Kan ikke huske hvad hende der bloggeren hed, men læste dét indlæg du skrev om, og jeg blev mere stødt over hendes indlæg end jeg nogensinde er blevet af dit. Du har dine meninger, men du er ikke fordomsfuld, og dømmende. Elsker din stil, bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende debat du har startet her. Forskellige liv, forskellige præmisser, forskellige behov. Livet har lært mig at nærheden mellem de to voksne i er stammen i en familie. Dør stammen mister de små grene deres base. Hos os – nærhed til børnene om dagen, nærhed mellem mor og far om natten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Alright. Jeg er en af dem der har læst med længe. Jeg var en af dem, der skrev en “slap dog af mand” kommentar til dit samsovningsindlæg. Og fik et “slap dog selv af” svar tilbage. Jeg kan egentlig meget godt lide din blog. Fordi den er sjov og netop uden filter. Jeg er helt med på at du kører raseri, grine og græde stilen herinde. Derfor læser jeg med. Ligesom det er herligt og befriende med en sommetider usober toner, lige så befriende er det når moralens tone ikke bliver skinger. Og jeg synes sgu det bliver skingert, når du stiller dig i ringhjørnet og, nærmest selvhøjtidligt, kæfter op om, hvem der har ret og hvem der ikke har ret. Jeg blev helt træt. Lige så træt som når jeg skal lægge øre til amme/flaske moralprædikener.
  Well, brøl endelig bare videre. Jeg hænger i og klukker med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hørthørt! Ja, åh, folk har sååå travlt med folk, har de B-)
  Man kunne jo være enige om at være uenige… Host host.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TheyCallMeThePenisLady

  Jeg synes kun, du må svine andre bloggere til, hvis du har en pik i panden. Det er vel en ok fair regel ikke? 🙂 Nå, men du sidder vel i noget stramtsiddende glimmer og ser Eurovision, så vil ikke tage mere af din tid. Ciao

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ELSKER at sove sammen med mit barn! - Gør du?