Gyng gang Far!

Så skal der nørdes HBO Nordic, go go go!

FTWD

Selvfølgelig har vi HBO Nordic herhjemme. Jeg er serie liderlig og elsker mange af de serier der kører på HBO Nordic, men hvem gør ikke det?.. Og der er intet bedre end at finde en serie jeg ikke har set og som har en sæson eller to på bagen, så jeg kan smelte dagene sammen, under dynen, med et køleskab fyldt med cola og godter, mens jeg lader underholdningen overtage mit liv, i hvert fald for en stund.

Jeg er lidt i stå på den front lige nu, men så blev jeg lige gjort opmærksom på, at der er en serie der har kørt og kører en serie, lige som jeg kan lide den, på HBO Nordic nu, som jeg ikke vidste eksisterede! Jeg elskede The walking dead, og så er det jo helt på sin plads, at jeg lapper “Fear the Walking dead” i mig nu! Sæson 2 er i gang og sæson 1 var åbenbart et kæmpe hit! Dem der står bag serien, har ironisk nok også lavet “The Walking dead”, så jeg glæder mig som en lille pige der skal ned i sin første Elsa kjole og af sted i vuggestuen! Eller.. Jeg glæder mig i hvert fald helt sygt meget til at jeg har sagt god nat til min datter og bare kan lade serien overtage min aften og nat!

Hvis i heller ikke kendte serien, kan i se et lille “peak” nedenfor og så husk også lige på at du kan se en række andre serier, såsom Game of Thrones, på hbonordic 1 måned er gratis!

Skal du også være længe oppe i nat?!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyng gang Far!