Gaming og Konkurrence

***ANBEFALING*** Louisiana – Et børnevenligt sted!

LouisianaFarudenfilter

I søndags stod den på familieudflugt til Nordsjælland, nærmere betegnet Louisiana. Et sted som du sikkert kender til, men måske ved du ikke helt hvor generation venligt det egentligt er.

Min mor som elsker Louisiana, ville have Vilja op og se kunst men samtidig være kreativ med hende i børneafdelingen der er på Louisiana. Der er nemlig en hel afdeling til børn, der kan male, tegne, lege med ler og meget mere, som fik Vilja helt op at ringe og både ældste samt yngste genration hyggede sig gevaldigt i over en time. Det er alt for længe siden, jeg sidst var der, men jeg kan på det varmeste anbefale Humlebæks Louisiana til hele familien. Vi fik da også købt et par plakater som nu pryder vores lille hjem.

Jeg ville gerne vise jeg de mægtig ”flotte” malerier Vilja kastede sig ud i, men grundet de 200 lag maling på samme sted, lagde vi dem til tørre hos min mor og glemte at tage dem med hjem..

I stedet, får i her, Vilja i kontrast til et meget stort maleri.

I det lille frirum, fik Denise og jeg en lille gåtur og sludret om blandt andet hus, forlovelsesringe, flere børn og meget mere..

Kender du en lille juvel der skal opleves, med små børn?

LouisianaFarudenfilter LouisianaFarudenfilter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaming og Konkurrence