Tænder og vågne nætter!

Gaming og Konkurrence

Sponsoreret

Sharkgaming

Lidt gaming spons er aldrig af vejen, da jeg det meste af mit liv har gamet mere end almindeligt meget. Jeg har selvfølgelig stadig en gamerstation herhjemme, den har en permanent plads i hjemmet, på trods af både en bedre halvdel og min datter. Min egen zone, hvor jeg kan koble fra og byde op til dans med vennerne, er et must have.  Lige nu står den på “The Division”. Jeg har altid været PC gamer og magter ikke konsoler, da jeg får krøbling følelsen af at styre med et gaming pad. Nå det så er sagt, så koster godt udstyr en helvedes masse penge, da computer cafeer er et levn fra fortiden, spil kræver en del fra ens maskine og så videre. Jeg har før brugt Sharkgaming  som ofte har gode tilbud og bygger gode computere. Alt hvad jeg bruger i form af headset, keyboard, mus og mousepad, er alt sammen fra Steelseries, udstyr som der også kan findes inde hos Sharkgaming.

Lige nu kan du vinde et gavekort på 5000,- til gaming udstyr, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev lige HER. Jeg er allerede tilmeldt og selv om du måske ikke vinder, kommer de ofte med gode tilbud, til dig der gamer.

 

 

3 kommentarer

 • S

  Hej.
  Ud over sin fodbold er min søn også en stor gamer. Det veksler rigtig meget mellem computer og PS4. Lige nu er det PS4. Jeg vil høre, hvad du vil anbefale af høretelefoner med mikrofon til PS4. Lige pt har han bare brugt den der fulgte med. Vi har før købt Razer etc til computer, men hver gang er de knækket i ledningen, da den snor sig sammen. NB. Han er 11 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gaming udstyr skal der aldrig spares på, og man kan ikke få for meget, for godt. Har selv gode erfaringer med Steelseries, så kan kun anbefale det 🙂

  https://fedefilmverden.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænder og vågne nætter!