Så skal der nørdes HBO Nordic, go go go!

På mandetur i Sverige!

FuFSverige

For fire dage siden trillede jeg en tur til Sverige med 4 af mine gode venner. En planlagt ferie, men i dagene op til at jeg skulle trille af sted og være væk fra Vilja i hele 4 dage,  begyndte min mave at slå knuder. Jeg har egentligt altid troet, at jeg ville være fabelagtig til en karriere, der krævede at jeg rejste rundt, men de sidste fire dage uden min lille slyngel, kan bekræfte at jeg tog helt og aldeles fejl!

Turen inkluderede selvfølgelig et hav af øl og sprut, og at tiden gik umådelig hurtigt. Og på trods af, at jeg egentlig skulle have skrevet en hel del ude i ødemarken, så blev det til 250 omgange matador i det helt sindssyge gode vejr, med væddemål om terning slag og udfordringer på stribe.

Matador.. Spillet der kan destruere venskaber, starte krige og kan forårsage så mægtige raserianfald, at jeg rent faktisk, efter 4 store tab i træk, gik en tur på halvanden time, i komplet mørke, i en skov, langt oppe i Sverige..

“Det er tilpas paranoia, når raseriet først har lagt sig, og jeg uden telefon eller lys, prøver at finde hjem, med halvtreds procent sprit i kroppen..”

Men, jeg fandt det store gamle hus igen og hver aftens eskapader blev reddet hver morgen af bacon i stakkevis med tilhørende fjorten kilo røræg, en kande kaffe til hver, en håndfuld panodiler og en lille lur på verandaen.

En tiltrængt ferie, et stort savn, men gensynets glæde med Vilja, der trippede helt vanvittigt da hun så mig igen, var så vidunderlig at jeg denne søndag ikke har lavet andet end at lege med hende, gå tur med hende og lige om lidt, ligger mig ned og putter med hende!

God damn it, hvor er det bare fedt at være Far!

FufSverige

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal der nørdes HBO Nordic, go go go!