Middagslur, OMG!

Tænder og vågne nætter!

ViljaTænder

Lige som vi har fundet en til dels rimelig putningsfase, så skulle der kun gå et par uger før helvede brød løs igen. Blodskudte øjne, sorte sække og dage der bare forsvinder, uden jeg kan huske en meter fra dem.. På nær lige putningen..

Selvfølgelig har Vilja besluttet sig for at begynde at få kindtænder nu. Så hver aften fra kl. 19:00 til og med klokken fem om morgenen, står den på et hav af savl, ulidelige skrig, gråd og mig, der overhovedet ikke får lukket et øje. Vilja vender og drejer sig, har begge hænder helt inde i gabet og tårerne triller på livet løs. Jeg hælder vand på hende, tørrer savl op og giver hende både bidering og krammere, men lige meget hjælper det..

”For det går pisse fucking naller at få fucking tænder!”

En ny fase er begyndt, der tester psyken i bedste frømandsstil og det har naturligvis resulteret i, at jeg er mødt på arbejde for sent, for tidligt, glemt hvor jeg har stillet min cykel og sat havregrynene i køleskabet og mælken i opvaskeren..

Kort sagt..

”Fucking tænder!”

6 kommentarer

 • Line

  Børnepanodil inden sengetid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Panodil til natten !!! Og pris dig lykkelig for, du ikke har twins – som jeg :-0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit hvor jeg husker det. Det er TORTUR.. Min psyke knak sgu. Ku ikke holde til det..
  Det er så fucking hårdt.. Især da vores datter i to lorte år vågnede hvert 20 min hele natten, hver eneste dag.. Det kan nervesystemet sku ikke li.
  Nu er mine unger 4 og seks og sover igennem! Thats Nice. Glæd dig 🙏👏😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi brugte altså Xylocain, man kan få det i håndkøb er lokalbedøvende og må i små mængder smøres på gummerne! Det hjælper…også når ungen mærker på en varm kogeplade…suk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middagslur, OMG!