Viljas lillesøster

Når man glemmer størrelsen.. + Vinder af Libero konkurrencen!

 

FuFMorsMadFuFLibero

Hvis jeg nogensinde undrer mig over, hvordan jeg dog har taget alle disse mirakuløse kilo på, så skal jeg sku ikke kigge særlig langt, for tilfældigvis tog jeg et billede af min mors sandwich forleden, som jeg yndigt, grådigt og lystent proppede ned i vommen.

Jeg tænker aldrig over størrelsen på min mors hjemmelavede sandwich, jeg nyder bare selskabet, smagen og den efterfølgende slåen mave, på slagbænken. Men, da jeg så lige kiggede nærmere på bæstet, så gik det op for mig..

Bestiller Denise altid en familiepizza til mig, uden at jeg ved det, så jeg bliver mæt, men uden dårlig samvittighed?!

”God damnit woman”!

FuFMorsMad

 

Og så til vinderen af Libero konkurrencen!

Tak for alle de fine kommentarer, der er mange små babyrøve, der alle skulle have sådan en dragt, med tilhørende bleer!

Men der er i denne omgang kun 1 vinder, og vanen tro, så har jeg kastet med tilfældighedernes terning.. Den heldige vinder er..

Carina w.H.

Valdemar 14 mdr. (og hans fodbold-gale familie) ville elske sådan en lækker præmie

Carina – send mig en mail på Farudenfilter@gmail.com og så kommer præmien din vej, hurtigst muligt!

Tillykke!

FufLibero

1 kommentar

  • Carina w.H.

    Fantastisk!!! Tusind tusind tak! – sender straks mail 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viljas lillesøster