Tivoli eller Bakken med en 2-årig?!

I går var det Viljas fødselsdag

 Vilja2år

Tiden flyver hurtigere end jeg magter det. Det har den gjort i et godt stykke tid nu. At Vilja blev 2 år i går er fuldstændig godnat, for jeg er sikker på at hun var en baby for et par dage siden.. Selvstændig, stædig, kærlig, sød, et svin, talende, pludrende, løbende og fuldstændig eminent til at gøre mig gråhåret, det er min datter, på nu 2 år. Tæt familie var kommet fra nær og fjern, for at fejre Vilja i den orkan dagen bød på. 12 gæster kom til ballet, til et virvar af gaver, et støj niveau der ramte richterskalaen, hjemmebagte boller, lagkage, en helvedes masse guirlander og en rigtig god stemning!

Bedstemor fik lokket mig ned på boldbanen, for at flyve med den drage Vilja fik i gave og det var et kæmpe hit blandt børnene, så tak for al den vind skat! Jeg var gennemblødt af sved, da jeg skulle agere styrmand for at få lortet op i luften, som viste sig at være tilpas meget sværere end forventet. Men først oppe i luften, blev den der i god tid, så jeg lige kunne få pusten, før jeg atter skulle løbe et maraton og sprint i ét.

Fjernsynet bragede samtidig derudaf, da der var Wimbledon finale og det kunne Bedste(min mor) og morfar ikke dy sig for at følge med i. Nu er familien af den karakter som ikke lige går hjem med det samme, så en del gæster blev da også til EM finalen i fodbold. Jeg stak 100 kr. ud på at Portugal ville vinde, selv uden stortudende Ronaldo og den gik hjem. Så Papa her lavede et overskud på 150 kr. lige ned i foret!

Vilja var sent oppe og faldt pladask i søvn ved 21:00 tiden, med et stort smil på sine små læber. De kom til frokost buffet og vi sagde farvel til de sidste ved midnat, så jeg er edder fucking træt i dag!

Som Vilja ville have sagt det..

”Vilja stor pige!”

 

3 kommentarer

  • Stine

    Tillykke med hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

    Tillykke med din store pige. – Gud hvor jeg hader børnefødselsdage. Har selv en søn på knap 3 og overvejer seriøst at tage udenlands…. Deværre farmor, farfar, xxx (indsæt resten af den pukkelryggede) vi tager sku til Gran Canarie, ja det er da det sønnen klart ønsker sig, på sin 3 års fødselsdag! – Hilsen en super nederen mor, der hader at bage boller, lave lagkage og have huset fuld af gæster 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli eller Bakken med en 2-årig?!