Ferie på alle fronter!

Pif paf puf, ferien den er slut! – Aktiv ferie afsnit 1.

Farudenfilter Lalandia

Så sluttede ferien og hverdagens faste greb om mine løg, har atter taget form. Kaffens sorte bølger vælter ned i mit gab, mens sveden drypper ned af mig, på trods af min komplette nøgenhed i køkkenet. Den kvalmende sommervarme har lagt sig som en kvælerslange på min krop og hver nat er en kamp for overlevelse! Jeg er lige vendt hjem fra Lalandia – Alle børns drøm, enhver fars mareridt!

 Nej det var faktisk slet ikke så slemt. Aktiv ferie som jeg vælger at kalde det, har givet et indblik i mine fremtidige ”ferier”. 4 dages fuld galop. Dagene lagde vi ud med morgenture i vandlandet, der bød på alverdens aktiviteter og herefter en helt krudtet af Vilja til en lur i verdens dårligst designede lortehytte. Så rullede bussen op til et stykke med gigantisk legeland, hvor Vilja prøvede samtlige af Papas grænser af. Herefter tilsættes der lige lidt is til krudtuglen og så trillede vi hjem til god aftensmad. Vi havde fornøjelsen af at være på tur med et par fra Denises mødregruppe og så er det jo ganske fremragende, at det inkluderede en klasse kok, der gjorde mine frustrationer så meget mindre, med grill, bøffer og et hav af lasagne i løbet af ugen. Vilja elskede det hele, især vandrutsjebanerne, også dem hun var alt for lille til! Desuden blev der klappet geder, kørt i postmand Per bil, karrusel og alt muligt andet. Et resultat der hed stjerner i øjnene, smil fra det ene øre til det andet og når der var en aktivitet hun ikke lige kunne nå på dagen, så vidste hun, som hun selv formulerede så flot at..
”Det ok, kommer bage morgen!” Og ganske rigtigt, det gjorde vi, 4 dage i træk!
Lalandia har sit helt eget lydniveau som forvolder en enorm mængde stramninger i fjæset, blandet med en ellers uset mængde børnesnot, sved og tykke fædre der løber forvirret rundt med halvtreds procent anal kløft, mens kvinderne nyder deres velfortjente frihed, fordi far for en kort stund er den fucking bedste!
 Lalandia du er i sandhed et kvalmende sted, men for satan hvor har du gjort mit barn lykkeligt!
 Rigtig god dag!

2 kommentarer

  • Nana

    Mit værste mareridt! Især tanken om en million analkløfter samlet på samme sted. Og børnebæ i vandet. For det er der i Lalandia. Og opkast. Men helt sikkert et super sted for ungerne. 🙂 Er der noget der hedder Lalandiafobi? I så fald er det noget jeg lider af. 🙂 Tak for din fortælling.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie på alle fronter!