Fortæl ALDRIG din kvinde, at du har vundet 1 million kroner! - Sponsoreret

Tivoli eller Bakken med en 2-årig?!

FufTivoliVsBakken

Det er sommerferie og det betyder 3 uger sammen med Vilja og Denise. Det er jo alt sammen dejligt, men jeg må indrømme, at der er behov for planer og gøremål, så jeg ikke eksploderer. Jeg troede egentlig, at jeg var bedre til “bare” at slappe af, men jeg har fundet ud af, at når jeg nu alligevel aldrig rigtig kan slappe af, grundet krudtuglen Vilja, så skal der satme også laves noget!

Og jeg vil gerne i Tivoli, ikke fordi jeg ved om det er børnevenligt, jeg har bare ikke været der i hundrede år. Men jeg ved at jeg kommer til at fortryde den trillebør af guld de forlanger, hvis Vilja overhovedet ikke synes det er sjovt. Bakken er i det mindste gratis at trille ind i, og så kan man vurdere derefter. Det er sku et mandags dilemma, der vil noget hva?!

Samtidig skal jeg heller ikke brænde ud på “sjov” og ballade, da der jo er planlagt en tur til fars helvede, Lalandia, om et par uger.

Mere om det senere..

9 kommentarer

 • Jeannette

  Drop Tivoli, der er intet for en 2 årig. Vi lavede fejlen og 15 min efter betalt indgang, havde vi fortrudt.
  Bakken har forlystelser til de små, hvor vi voksne kan sidde med. Der er mere plads at gå på, maden er mange steder børnevenlig og billig, samt man kan tage i skoven, hvis larmen er for meget for de små. Desuden må der medbringes egen mad og drikke på Bakken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De har da Rasmus Klump legepladsen og der er da en del forlystelser som små størrelser kan benytte 🙂 Vi har i hvert fald hygget os hver gang vi har været derinde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tivoli er helt fint til en på 2 år. Min søn på 4 har været derinde hvert år siden han var 1 og han elskede hver gang. Så jeg er næsten sikker på at det vil hun synes er meget spændende også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har ikke selv prøvet nogen af delene. Her går overvejelserne på at tgae i legoland eller nøjes med legepladserne. For friheden og djurs sommeræand er jjb pengene værd før næste år.
  cana skrev lidt om drt for nyligt og hendes yngste er jo ikke mehet ækdre ebd vilja.

  http://canabuttenschon.dk/2016/05/en-dag-paa-dyrehavsbakken/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  http://canabuttenschon.dk/2016/05/en-dag-paa-dyrehavsbakken/

  Der ser ud til min kommentar smuttede. Pointen var også mest dette link.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tag til sommerland sjælland. Så fedt for de helt små, masser af plads. Baby happy, pappa happy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Drop begge indtil hun er 3 år. Har været begge steder med min pige da hun var hhv. 2 og 2 1/5 år, og de små går hurtig død i alle de mennesker. Tag hellere i Legeland (f. Eks Leos Legeland i Herlev) på en hverdag og kravl og klatr indtil Vilja dejser om til middagslur. Pisse godt for motorikken og sjovt for legebarnet far 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  En bette minizoo med legepladser til er et stort hit hos mine unger (1 & 2 år) Især hvis der er dyr der må fodres/klappes. Jeg ville ikke tage dem med i Tivoli før de var i førskolealderen. Simpelthen fordi det ville ødelægge dagen hver gang jeg skulle sige “nej, den der er du ikke stor nok til endnu”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt at du går og overvejer det, nogle af mine venner har snakket om præcis samme problem. Jeg vil ikke selv sige noget, udover at jeg glæder mig til at høre hvordan det går i Lalandia!

  https://liveterskoent.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortæl ALDRIG din kvinde, at du har vundet 1 million kroner! - Sponsoreret