I egen seng

Hvad skal Viljas lillesøster hedde?

ViljaOgEvia

Navneproces. En sjov størrelse. At bestemme et barns navn. Stedfæste din egen og andre folks konnotationer på dit barns vegne, gennem et navn.

Befriende at det bliver en pige, fordi vi er faktisk helt blanke på drengenavne. Men vi havde et pigenavn vi havde gemt fra sidste gang. Da det stod mellem 2 navne. Så derfor skal lillesøster da have det navn.

Hver morgen tager Vilja begge arme rundt om Mors mave, kysser navlen, med de tilhørende ord..

”God morgen Evia”

Hun bliver bare den bedste storesøster og til oktober, så starter gildet for alvor! Jeg er edder fucking spændt på hvordan Vilja kommer til at dele opmærksomheden, hvordan jeg undgår at eksplodere på daglig basis og så er jeg helt vanvittig spændt på, hvilken størrelse Evia bliver. En vildbasse som Vilja, udfordrende og fræk. Eller et stille gemyt, eftertænksom og forsigtigt. Lige meget hvad, så skal der bare deles kys ud til oktober!

Vilja og Evia, fars piger!

Kæft hvor bliver det godt!

6 kommentarer

 • Cæcilie

  Jeg har vidst ikke kommenteret før, men nu kan jeg ikke lade være… Hvor er Evia et smukt navn, det er ikke et jeg har mødt før, men det “smager” godt… Hvor stammer navnet fra, hvis du vil dele det, det synes jeg altid er lidt spændende at høre 🙂 Vi har selv en Elvira herhjemme, og har for knap 6 mdr siden tilføjet en lillebror til familien – og drengenavne er mega svære (hvorfor!!?!), der gik godt 5 uger efter han var født inden vi blev enige om, at han skulle hedde Cornelius 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Cæcilie.

   Ja drengenavne er bare svære!

   Det er faktisk et navn Denise fandt på, så vidt jeg husker. Engang da hun skulle finde et alias i et computerspil, kom navnet op.

   Det mente vi var helt rigtigt, så vi holdt fast på det, sammen med Vilja.

   I har selv nogle gode navne kan jeg høre. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

   Mange tak – og i lige måde!! Vi er i hvert fald glade for de navne vi er landet på, og ungerne kommer sandsynligvis ikke til at gå i klasse med andre af samme navn… 😊 Så bliver det spændende, om de på et tidspunkt ønsker deres gamle forældre langt væk, fordi de *absolut* skulle have navne der ikke var på top 10 over mest populære danske navne 🙈
   Hilsen fra hende, der først som voksen har set charmen ved at være Cæcilie med Æ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver skide godt gør det 😀 Sikke et fint navn, og med sådan en morgenhilsen hver dag, så skal hun nok lystre så snart hun kommer ud (;
  Selv er jeg meget på navnet Nora – som min kæreste foreslog, Solveig og Esther, samt Erik, NielsPeter og Einar (hvorfra min kæreste synes de to sidste er skrækkelige, haha – så Erik må være fællesnævner her). Men nu må vi se, hvis/når den tid kommer (: Er jo kuuuun 25, så har lidt tid at løbe på. Men om en håndfuld år, når jeg bliver “rigtig” voksen, så skal der da sådan et par stykker til.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint navn 🙂 Virkelig fint! Hilsen hende med to drenge. At finde ET drengenavn var ok, men andet drengenavn var fucking umuligt. Hvis vi nogensinde kommer til at kaste os ud i en 3’er og det bliver en dreng, kommer han bare til at hedde nr. 3. Hvilket er en del bedre end at hedde nr. 2. 🙂 #lortenavn 🙂 Glæder mig til at følge med Mikkel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I egen seng