Hvem tager imod dit barn i vuggestuen?

Frie underhakker, ja tak!

Sponsoreret

Så blev det atter tid til at udfordre den faldende trend hos Danmarks mænd! Vores faldende testosteron niveau! Vores dalende mandlighed!

Ligestilling, ensartethed, intetkøn og alt muligt andet skravl er lagt til side i dag! For i dag kæmper vi for at mænd forbliver mænd, rigtige mænd! Overskæg, fuldskæg, behåret, vilde og fulde af testosteron pumpende i kroppen som en hingst i fuld honnør! Flex jeres kageform, giv din kvinde et klap i røven og så vær stolt over at vågne med flaget hejst!

Det starter alle mulige steder, men Opel har valgt at starte med at give os mænd et par gratis underbukser der med en lækker blanding af komfort og ventilation, kan give os pusterum til vores ellers indelukkede dadler!

Denne håndsrækning er et tiltag jeg er helt med på og det med disse nye mande “sloggi” underhakker at jeg stolt sætter mig ned i min stationcar og kører Vilja i vuggestuen!

Fordi rigtige mænd har smidt boxershortsene, ladet skægget gro, fået børn der får lortet til at hænge, og er helt med på at børnesæder og plads, til enhver tid slår 0-100 på 5 sekunder!

Opel, du har delt din medfølelse med mit underliv og jeg takker dig!

Se med her, en klasse reklamefilm er lavet og den ryger gerne på repeat!

OpelHakker+

Opelhakker

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem tager imod dit barn i vuggestuen?