Lillesøster på vej – 4 store spørgsmål!

Hvem tager imod dit barn i vuggestuen?

ViljaMusFUF

En hel del pædagoger har i løbet af en dag kontakt med Vilja. Hun kan endda navnene på de fleste af dem. Og dem hun rigtig godt kan lide, kommer med i vores sange derhjemme. Jeg afleverer Vilja hver dag i øjeblikket og kan mærke at både Vilja og jeg selv er ret påvirket af, hvem der åbner vuggestuen.

”Det spiller bare fucking max når Duuzan er på pletten, så har Vilja nemlig sit gameface på!”

De er sikkert alle sammen rigtig dygtige, men når der mangler en yndlings pædagog ved morgenbordet, så er Vilja meget stille og jeg bryder mig faktisk ikke om at gå fra hende. Hun er naturligvis i gode hænder, men forskellen er bare så stor. For når hendes favoritter er der, så pludrer hun, krammer og vinker med stor begejstring til farmand og jeg kan med et stort smil køre på arbejde, velvidende at hun er glad, lige fra morgenstunden, og det rykker sku ved tilfredshedsbarometeret!

Og det må sku da være svært at udvise tålmodighed og stråle af glæde hver evig eneste dag vi kaster vores hylende kræ i deres hænder, men det er faktisk hvad jeg forventer.

Den varme som andre mennesker udviser for mit barn er ganske beundringsværdigt og jeg er edder fucking glad for at vi lige netop fik plads i den institution som vi har, for jeg har hørt så mange kedelige historier fra andre forældre.

Betyder det noget for jer, hvem der tager imod jeres barn?

8 kommentarer

 • Connie

  Jeg synes det betyder ALT. Nu er vi så heldige at min søn bliver passet af verdens bedste dagplejemor Lotte. Det er bare en god morgen, når han bliver afleveret der og straks for et kram og et glad Godmorgen. Han har faktisk ikke rigtig tid til at sige farvel, for han er tryg og glad og vil bare igang med at lege. Det gør det bare så meget nemmere at sige farvel og jeg kan tage glad på arbejde fordi jeg ved, at han er glad og tryg.
  Det er derimod en helt anderledes følelse, når vi en sjældent gang skal i gæstedagpleje. Det er altid meget søde dagplejemødre vi aflevere til. Men det er en lidt mut og forsigtig dreng man aflevere. Og det er bestemt ikke den samme følelse man tager afsted på arbejde med.
  Så ja, det betyder helt sikkert noget, hvem man aflevere sine guldklumper til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det betyder ALT! Derfor har vi valgt en dagplejemor, bedste beslutning overhovedet for vores familie 😊 Hun er som et familiemedlem og har netop været med til vores barn nummer 2′ s barnedåb 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er det vigtigste at min søn er glad for den/de personer, der skal være sammen med ham 5 dage om ugen.
  Min søn er i dagpleje, og jeg er fan af, at det er den samme person hver dag. Og som jeg også henter ham fra om eftermiddagen. Vedkommende ved lige præcis hvad han har lavet, spist, sovet, etc. Hun har været der hele tiden.
  Vores søn elsker hende, og det er kys og kram, og gensidig glæde, hver dag. Det er trygt og genkendeligt, og lige det vores søn har temperament til.
  Er sikker på, at han en dag vil trives i en børnehave, men der er heldigvis et års tid til endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Min datter startede i børnehave i maj og det gik rigtig fint. Hun blev nært knyttet til en pædagog der startede i børnehaven samtidig. I sommerferien blev der rokeret rundt på børnegrupperne, så min datter havnede på en anden stue og med to voksne hun ikke kendte ret godt. Samtidig holdt bedstevennen ekstra lang ferie og derfor afleverede jeg i fjorten dage et grædende barn. Nogle morgener måtte jeg krænge hende af mig, fordi hun bare ikke ville give slip. Det var drøjt, nogle dage havde jeg stadig tårer i øjnene efter 20 min. køretur til arbejde. Nu kender hun de voksne i den nye gruppe og er tryg ved dem, så afleveringerne fungerer igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Min datter elsker sin dagplejemor højt! Nogen dage er der næsten ikke tid til at sige farvel til mor for Lisa skal have kys😊 – i år, efter en særlig lang sommerferie, havde min datter savnet hende så meget at hun nærmest slikkede Lisa i hele ansigtet da de så hinanden igen😁
  Min søn går i børnehave og han har også en yndlingspædagog. Når hun har lukkevagt og han (desværre altid) er det sidste barn, går han og nusser hende i knæhaserne.
  Vi er meget slemme til at kysse, kramme nusse herhjemme hos os, så det tager de med dem i dagpleje og børnehave. Heldigvis har vi ikke fået klager over det😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog er så sjov, jeg nyder virkelig historierne fra din hverdag og din måde at skrive på 🙂 Herligt og forfriskende

  http://malenesfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillesøster på vej – 4 store spørgsmål!