Meget mere lys! - Også til dig - Philips Konkurrence!

En hilsen fra Denise og Evia + VINDER AF PHILIPS KONKURRENCE

Farudenfilter

Som I nok har bemærket, er lillesøster Evia velankommet til verden. Faktisk har hun i skrivende stund allerede rundet de 3 første uger! Den første tid er sku noget helt specielt med sådan en lille prut, men denne gang er situationen i den grad anderledes end første gang. Og så igen.. Vi er jo egentligt skudt tilbage til start, tilbage til remoulade bleer op og ned af ryggen, tilbage til søvnløse nætter og tilbage til uendelige mængder af vasketøj. Denne sæson består så ovenikøbet også af en krudtugle med 2 års krise nærmere kendt som Vilja. Shit hvor er hun altså bare vokset x10 efter Evia er kommet. Nu er hun et kæmpe hoved med selektiv hørelse og en selvstændighed der smækker til med en ordentlig kindhest! Hun er blevet fars pige.. ENDELIG!! Så mens jeg tager mig af Evia, er det nu ”Faaaaar, leg med LEGO”, ”Faaaaar, hop i seng”, ”Faaaaaar putter!”

“Kæft hvor jeg elsker det!”

Men tilbage til den første tid.. Ja vi starter forfra, men vi har tilgengæld røven fuld af erfaringer, hvilket altså gør det lidt nemmere. Så er der selvfølgelig de nye udfordringer, som at takle en storesøster, der skal dele mor og far og som ikke kan få den konstante opmærksomhed som før. Lad mig bare sige, at Hr. Dårlig samvittighed er flyttet ind!

og så til.. VINDEREN  af de 35 stks blandede Philips SceneSwitch pærer, og et tak fordi jeg kan se, at vi ikke er de eneste loonies, der kæmper om lyset herhjemme..

Stort tillykke til Andreas Pilgaard

Andreas send venligst en mail til farudenfilter@gmail.com med følgende info.

 • Fulde navn
 • Email
 • Adresse

God aften derude!

 

2 kommentarer

 • Tillykke med det nye skud på stammen 🙂
  Det ser lykkeligt ud, på trods af Hr. samvittighed 😉
  -Han flytter nok aldrig ud igen…
  Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke til jer alle i den udvidede familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget mere lys! - Også til dig - Philips Konkurrence!