Frie underhakker, ja tak!

Kan du huske skat? Nej det kan jeg ikke! – Sponsoreret

AnthonBergFUF

Sponsoreret

“Fuck hvor lol” – De første ord der fløj ud ad min mund, efter jeg havde set denne lille video fra Anthon Berg. Det er så uendeligt spot on, at jeg både krummede tæer, klukkede og fik mindst ti flashbacks. Du aner ikke hvad jeg taler om, men det handler om mænds umættede evne til at glemme umiddelbart vigtige ting i parforholdet. Og jeg kan skrive under på, at jeg er faldet i den fælde mere end én håndfuld gange. Bukserne ned, bukket flag og rød numse. Men helt ærligt, der er sgu så meget jeg skal huske på i hverdagen, at jeg til tider glemmer øjenfarve, fødselsdag og talrige andre ting omkring Denise, Vilja og nu Evia.. “Christ!”

Lortet sidder bare ikke fast, og jeg har da også måtte krybe til korset i form af både blomster og chokolade, i håb om tilgivelse, og så bliver jeg da glad i låget over, at et firma gider at lave en “good standing” boks til mig som til tider må skrabe knæene og grimme mig i blinde.

Det er jo ikke fordi at jeg er ligeglad, vel de damer?! Men der er så mange huller som jeg skal undvige, at jeg efterhånden har en PHD i undvigelse, og trods det, så sidder jeg alligevel op til halsen i dårlige undskyldninger, hvert år!

Lad det nu bare ligge.. Og så spis din Anthon Berg chokolade fra nu af!

Tak.

 

 

AnthonBerg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frie underhakker, ja tak!