Kan du huske skat? Nej det kan jeg ikke! - Sponsoreret

Meget mere lys! – Også til dig – Philips Konkurrence!


BedsteLEDSponsoreret

Lys er en sjov størrelse. Og jeg har fundet ud af, at der er 2 typer mennesker, når det drejer sig om lys. Dem der elsker at tænde det, lige meget hvad tid på døgnet det er. Og så er der dem der faktisk ikke behøver én eneste pære i deres lamper. For de er principielt bare til pynt. Det er en tilpas stor udfordring når jeg bestemt er i kategori 1, mens Denise bor ovre i kategori 2. Derfor kan vi snildt gå i cirkler om hinanden en hel weekend med henholdsvis tænd/sluk, tænk/sluk hatten og ender som regel i en heftig forhandling omkring hvilke lamper, der er must have on, nice to have on, og sluk nu det lort!

Og det er sku ikke fordi at vi ikke har noget at lave, hallo, der er rigeligt at se til! Men det er fordi at belysning i eget hjem er hamrende vigtigt, for at vi begge kan føle os godt tilpas, og rigtigt hjemme.

Jeg tænder lys i hele lejligheden, for at skabe liv og Denise slukker, for at spare.

”Nej skat, lys i soveværelset er fuldstændig latterligt, når vi KUN sover der”. Og sådan kan jeg til tider få info, som ikke lige kun handler om belysning. Vi sover der nemlig kun!

Anyways, hvorom alting er, så har jeg lige fået en bunke Philips SceneSwitch pærer tilsendt og jeg er så fucking glad for dem, du ved ikke hvorfor, men det skal jeg så lige fortælle dig!

At kunne skifte belysning på samtlige pærer med et enkelt klik på stikkontakten, uden at skulle fedte med en app, elektricitet eller andet lort jeg overhovedet ikke magter, er ganske enkelt, fan- fkin-tastisk. Det var så simpelt, at jeg skruede alle pærerne i, lige så langt som mit håndværkergen rækker for tiden, og vupti så virkede det!

Der er 3 varianter af lys. Der er en meget dæmpet, en belysning jeg nu bruger hver nat i stuen, så Vilja kan finde vej fra hendes værelse, ind til vores seng, hvor vi allerede ligger 3.

”Neeej, hvor er det bare dejligt og hyggeligt, vågner overhovedet ikke op en håndfuld gange hver nat med albuer i hovedet og hælspark syd for grænsen!!!”

 Men det skal ikke tage æren væk fra den dejlige belysning, som lige akkurat giver det rette lys, til at guide en lille pige fra den ene ende af huset til den anden.

Så er der hyggebelysningen som jeg kalder den. En let belysning som giver den rette stemning. Den lidt varme belysning som stadig fungerer hvis man skal læse en bog, men som heller ikke fucker med din fjernsynsskærm, alt for meget.

Sidst men ikke mindst er der “Bedstemor-er-på-besøg” lyset. Den ultra kraftige belysning, der gør det muligt at se gennem vægge! Lyset der ignorerer dagslys, sliber overfladerne og efterlader intet til fantasien! Lyset som giver mulighed for at tage gode billeder om vinteren, hvor jeg faktisk ikke oplever dagslys! For som man kan se på billedet, så er lys hamrende vigtigt, hele tiden.

Skal DU lige vinde 35 stks blandede Philips SceneSwitch pærer? Så læs nedenstående!

 1. Fortæl mig hvorfor, i kommentarfeltet, at der skal bedre lys i lige præcis DIT hjem?
 2. Husk at læse konkurrencebetingelserne
 3. Vinderen findes allerede den 28-10-2016

Held og lykke!

EviaLED

 

 

35 kommentarer

 • Mai

  NEJNEJNEJ! Det er så sjov og genkendende læsning! #HØJLATTER Altså, herhjemme er vi også ret forskellige. Jeg er den sippede lysbruger, der gerne lige slår pærerne ihjel én for én og i stedet tænder et stearinlys. Min mand laver ikke andet end at tænde lys, “så vi kan SE hinanden, for Helle!”. Vores hus er lavet og tidligere ejet af en elektriker, der nok levede på sin egen lille el-planet.. Vores el-shit er et FUCKING cirkus! Fx kan vi på ingen måde gennemskue, hvordan vi tænder og slukker lyset over vores spisebord, så vi DREJER pærerne, for at få lys eller for ikke at få lys. OG ikke alle slags pærer virker ved alle kontakter. Det er MÆRKELIGT! Nåmen, vi vil sgu gerne vinde. Så inviterer vi i samme ombæring en elektriker herud og SÅ skal der styr på lortet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Eiland

  Wow din beskrivelse af lampekrigen kunne lige så godt udspille sig hjemme hos os. Det kunne være fedt med nogle nye pærer til at give lækkert lys herhjemme. Måske kan det sætte den dæmper på krigen og samtidigt motivere til at købe nogle nye lamper som vi kan tænde der hvor der rent faktisk er brug for dem 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mit (eller nok nærmere vores) hjem er i skrivende stund under en gennemgribende ombygning da vi er ved at sammenlægge vores nuværende lejlighed med underboen. Jeg synes derfor at vi og vores hjem fortjener nyt og bedre lys, så vi snart rigtig kan beundre det færdige resultat og det igen bliver et varmt, hyggeligt hjem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Jensen

  Hej!
  Det er lige sådan nogle pærer der mangler i mit hjem! Min kæreste har valgt at imonterer pærer, i både soveværelse og entre, som kun kan styres fra HANS mobil. Det vil sige, at jeg skal ringe til ham, for at bede ham om at tænde lyset, når ikke han er hjemme. Han selv er super stolt og helt oppe at køre over pærerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk jeg er ikke så vild med lys

  Lad mig State med at sige Ja Tak!! Vores familie er faktisk i den situation at belysning er et meget stort problem. Fx. Vores nydelige lampe over spisebordet har et virkeligt fuckt up lys. Altså det mener jeg, jeg får ondt i mine øjn og er ofte bekymret for om jeg får migræne.. ja det er faktisk ikke sjovt. Min kære mand mener dog at lyset et helt perfekt. Han har gentagende gange forklaret mig at det gule skær i lyset et bla bla bla……. (gad ikke høre mere på ham og hans lys) Så tænker du nok, at jeg kan vel bare skifte pæren ud. Men nej, det kan jeg ikke, da mine ben og arme er for kort til at kunne nå den satans pære. Nå men til dagens kerne, min mand guder ikke skifte pæren fordi han ikke gider bruge penge på en ny pærer ( jyde) og han er så fej at han ikke vil sætte den pære i som jeg har købt…. ok nu kommer pointen, hvis min jydemand går en masse pære GRATIS så skal de bruges og det er da med det samme!! Så please send en stak pærer til os og red mig for lyshelved.
  PS når jeg er alene hjemme er ALT lys slukket og jeg fucking nyder det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sikke da en indirekte måde at fortælle at Evia (?) Er kommer. Har godt tænkt på der flere gange.

  Tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Vium

  For to år siden flyttede vi fra lejlighed til en hus på 170 m2. Da vi flyttede ind satte vi nogle gamle pærer mindst havde liggende i alle vires lamper. De skulle bare lige sidde der indtil vi fik købt nogle mere strøm-venlige. Det er så ikke sket endnu. Så nye lækre pærer ville være særdeles velkomne her.
  Derudover er jeg slukkeren herhjemme og manden tænderen. Hvis pærerne kan afhjælpe de diskussioner er det jo ren win-win 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kruse

  Grunden til at jeg gerne vil vinde er, at der simpelthen bliver SÅ mørkt, når efteråret og vinteren kommer. Vi mangler bedre lys i stuen og på ungernes værelser. Ofte ender det med at vi sidder i køkkenet når der skal klippes, klistres, males osv….Og det er da hyggeligere at lave den slags i stuen eller på børnenes værelser. Tak for en god blog ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Sørensen

  Uha, dem vil jeg gerne vinde! Vores lejlighed er placeret lige overfor skønne og høje træer – læs: ingen sol 95% af året.
  Jeg elsker træerne når: det er sommer og solen derfor står højt nok på himlen til at nå forbi træerne.

  Jeg elsker ikke træerne: resten af året, hvor solen ikke når forbi træerne og vores lejlighed mest af alt minder om Grønland og midnatssol – HELE TIDEN.

  Vi må ikke fælde træerne og vores nuværende lamper har kun et niveau. I stuen: skide hyggelig belysning – ret ærgerligt når jeg skal læse 30 siders fysiologi til næste da. I soveværelset: nok den type belysning du beskriver som bedstemor belysning, nærmere sagt min kæreste kender i hvert fald alle folder på min krop.
  I køkkenet og badeværelset: hyggelig og umulig at arbejde under – belysning.

  Kort sagt, jeg vil gerne vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas Pilgaard

  Magten om kontakten! Jeg kender det kun for godt… hjemme hos os er krigen om lyset større end den om fjernbetjeningen!!(oh yes)
  I vores mindre rækkehus er køkken-al-rummet kun indrette med ét vindue i den ene ende af det aflange lokale, så om nogen bruger vi meget lys! Og det skarpe lys vi gerne bruger til madlavning er altså ikke det samme som vi gerne vil have i sofaen, når man efter en alt for lang mandag hvor man bruger flere timer på at rydde op….efter aftensmaden!!
  Og hvem kender ikke den vampyrlignene tilstand man kommer i når man kommer ud af et mørkt børneværelse efter en lang godnathistorie, og det skarpe lys nærmest giver svejseøjne? Jeg gør i hvertfald!
  Hvem ved- hvis konen bliver glad for lyset kan det jo være at jeg får mere tid med fjernbetjeningen og dermed min mandom tilbage!
  Måske er der et spinkelt håb derude.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  What, er det en baby, der ligger der? Tillykke! Hjemme hos os er der samme lysfordeling som hos jer. Jeg er ikke så meget til lys og lamper, man ser da fint uden, men mand og børn er ikke af helt samme mening. Hverken i stuen (mørkt er så hyggeligt) eller i soveværelset (mørkt er godt). Kompromispærer eller ægteskabsditto kunne man så måske kalde pærerne!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg kunne godt bruge bedre belysning to stedet.
  Vi mangler en god hyggelampe på min datters værelse til at læse godnathistorie ved. Lige nu har hun kun i loftet og det emmer ikke af aftenshygge. Og så mangler vi lidt ekstra belysning i stuen til at sidde og læse/strikke ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg har det ligesom dig og min mand er så Denise. Og midt imellem har vi min datter, der både glemmer at slukke og er en værre politibetjent. Jeg er også lidt nørdet, så de pærer der skal da testes i mit hjem!!! 👍🏻🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Courchaine

  Herhjemme er vi også en blanding af kategorier. Min mænd elsker “hyggelys” og har altid mindst en god ide om hvor der lige skal sættes lys op – gerne ledstrips, så man kan gå på toilettet om natten med lys, men uden man skal besvære sig med at tænde det… Jeg går derimod og slukker lys jævnligt, da “nogen” konsekvent lader lyset stå tændt alle steder.
  Vores datter på 4, har pt en angst for mørke, så hun ender med at tisse i bukserne, hvis der ikke er lys hele vejen ud på toilettet.
  Så det ville være superfedt at vinde, så vi kan tilgodese alles behov, og jeg kan slippe for at have små batteri-slugende lyskæder, stjerner og lign omkring datterens værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Med 2 piger på 9 og 1½ og 2 voksne kan det godt være udfordrende at få lys der passer til alle…..
  den lille skal have lys i hele stuen til at lege og gerne en blid belysning hvis (når) hun skal op og have skiftet ble om natten, den store er mest til hyggebelysning – men har brug for godt lys når hun læser, tegner eller laver lektier og os voksne skal ind imellem bruge meget lys (f.eks til rnegøring) og indimellem hyggebelysning evt med en læselampe til når vi slapper af med TV, læsning eller snak…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg vil vildt gerne vinde de seje Philips pærer! Min kæreste er lys nørd udover alle grænser (ja de findes), og det betyder at sparepærer er et no-go her hjemme, mens jeg selv er fodret op med sparepærer fra barnsben. Det giver sig til udtryk i sådan cirka de samme konflikter, som du beskriver ovenfor, og derfor lyder det som om at Philips SceneSwitch kan løse alle vores first world problems 😀
  Mon ikke min kæreste ender med at koble alle pærerne til sin lyspult og skaber vores eget kontrolpanel over lys i huset, hvis vi vinder de her seje pærer 😉
  Kære julemand, jeg håber vi vinder.
  Vh. Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Andreasen

  Vi trænger i den grad til nyt lys – vi er flyttet i nyt hus, så nu kan vi starte forfra med vores lys-krig
  Som en computermand arbejder jeg bedst, hvor det eneste lys er lyset fra min computerskærm, og det har jeg taget med i andre rum – min kone derimod, hvis hun kunne, satte hun projektører op, ikke fordi hun skal kunne se alt, men fordi det er der, hun arbejder bedst og kan se.. lyset.. undskyld..
  Desuden har vi også en knægt på to år, hvor vi skal have gang i en løsning, så han kan finde vej til os, hvis det bliver nødvendigt, og gerne uden at vågne helt op på grund af lys-eksplosion i ansigtet, eller fordi han banker ind i noget på vejen..
  Kort af det lange så lyder Phillps Sceneswitches som den perfekte løsning for at stoppe den konstante klikken i vores nye hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Min mand er ret glad for ly, meget lys og meget skarpt lys 🙂
  Jeg derimod er glad fir blidt behageligt lys der ikke skærer for meget i øjnene.
  Visse steder er det selvfølgelig nødvendigt med skarpt lys,men vi har det i heeeele huset og det er mig og mine øjne ret trætte af,så derfor kunne det være så lækkert at få skiftet en masse pærer ud med noget llkkert lys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj F

  Vi har nu boet i vores “nye” hjem i 2 år – og alligevel har jeg blå mærker overalt fra at bumpe ind i ting, fordi vi aldrig har fået ordentlig belysning! Nu hvor vinteren er på vej, kan jeg virkelig mærke det igen – we need light 😀 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Hæ Hæ bedstemorlys 😛
  Jeg er den type, der tænder når tusmørket kommer…og bander af miin mand, når han efterfølgende slukker 😛
  Drømmer om billigt og lækkert lys…derfor skal der bedre lys i lige præcis MIT hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Jeg elsker lys! Og særligt her i de mørke tider om efteråret og vinteren. Jeg har brugt efterårsferien på at lave om i hele lejligheden, så den er blevet hyggeligt – nu mangler lyset bare lige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fez

  Det lyder sgu ikke værst det der – hjemme hos os er det omvendt- Min kæreste er ved at gå til af vinterdepressioner, hvis ikke HELE hytten er oplyst i den mørke del af året, mens jeg egentligt sagtens kunne undvære.
  Kender godt nok ikke sceneswitch-systemet, men hvis de har et “bedre” lys end de der sparepærer man køber i IKEA, ku’ det nu også være helt ok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min mand har ævlet om de pærer i evigheder, Normalt ønsker han sig aldrig noget i julegave, men i år kunne jeg så give ham pærerne, så vi endelig kan få lys i vores mørke hjem, både til arbejde og hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Nooo f….. way sover Vilja på sit eget værelse nu??? Hvem græd mest ved den flytning? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Min kæreste og jeg har også meget forskellige holdninger til hvad er god belysning. Jeg er til hyggelig (og flatterende) belysning som kan suppleres med levende lys i massevis, som selvfølgelig er super upraktisk med en 2 årig terrorist i huset. I det mindste er jeg stoppet med duftlys med figen som han hadede mere end dyreprint til vores søn… min kæreste har derimod brug for kraftigt lys da han har tendens til vinter depression.. så denne løsning lyder ideel for os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg er som dig – Lys giver liv, også selvom der er dagslys. Her i den mørke tid kan jeg godt lide at have lidt lys tændt i stuen om dagen – De dage hvor det aldrig bliver rigtig lyst gør det meget ved mit humør og velbefindende. Leve de lys er også et hit, men forurener indemiljøet en del, især når man ikke kan lufte ud konstant her i den kolde tid

  Og så kan lys jo bare en masse. Jeg har både lyskæder, alm loftslamper, bordlamper, gulvlampe osv. Seneste køb er en oldgammel lysekrone med 8 udtag – Den skal sættes i stand og hænges op i trappeopgangen i min entre – Og det bliver hurtigt en dyr omgang, hvis man skal være lidt miljøbevidst!

  Så jeg krydser fingre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg har boet i min nye lejlighed siden marts, og har stadig ikke styr på lyset. Min søn er begyndt at male Warhammer 40k (sammen med min kæreste), og det er sgu lidt besværligt at skulle flytte lamper, skifte pærer osv, for at de skal kunne se hvad de laver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Min søn og jeg er typerne, som nærmest får ondt i øjnene når lyset tændes en mørk morgen – så det ville være fantastisk med muligheden for at kunne skrue gradvist op for lyset. Så jeg krydser fingre for at blive udtrukket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariann winther

  Vi er fuldstændig som jer. Min mand tænder lyset, jeg slukker det. Jeg har fået læst og påskrevet hele min barndom, at man skal SPARE – og det er altså svært at lægge fra sig igen!
  Anyways – vi skal snart flytte i nyt (gammelt) hus, hvor vi skal opdatere fra 1972 til 2017 for ingen penge, så det kunne være så skønt at vinde belysning, som jo ER supervigtigt for indretningen. 😊
  /Mariann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Christensen

  Flyttede i det dejligste rækkehus for 2 år siden, men desværre ligger det i midten, så jeg har ingen vinduer på disse 2 sider af huset. Manglende vinduer giver meget lidt sollys. Jeg har forsøgt mig på smarte lamper rundt omkring, men har stadig en del mørke områder i stue-/Alrum….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille johansson

  Findes de virkelig!!??!!
  Ja, både smarte skiftende pærer og folk der har det ligesom mig, troede jeg var en saga blot 😁😁😁
  Det ville dælme være en ikke mindre end PERFEKT løsning herhjemme, hvor vi har 3 meget forskellige behov. Min teenagedreng der lever zombietilværelsen, men også gerne skulle kunne lave lektier, min 8-årige der skifter mellem at tegne, danse og lave hule og mig sagde hunden, der jo bare gerne vil have hyggebelysning konstant, men må leve i komprosmisernes paradis, når børnene mener at de også gerne vil kunne se hvad der serveres (de er sgu så krævende).
  Det lyder som en win-win-situation med de pærer 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Alle de der pærer burde bo herhjemme, hvor vi er en skøn blanding af lysfølsomme, nogle der vil spare strøm, børn der er ligeglade med at spare og nogle der vil have knald på lyset. Og så er der natbelysningen… den er et kapitel for sig, med 3 børn med forskellige behov…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Har længe søgt efter en pære der kan opfylde alles behov. Med flere personer i en husstand kan det være svært at finde den rigtige pære.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du huske skat? Nej det kan jeg ikke! - Sponsoreret