Gammel Dansk - nu som chili og lakridsshot?

At føde alene – en fars oplevelse fra taxaen

FufEviaerher

 

Før denne beretning går i gang, så vil jeg lige bede dig om at sætte din snack fra dig, da der kan være opkastfremkaldende dele i denne historie. Nuvel lad os gå i gang.

Jeg var lige startet på nyt job, havde været 3 dage i Marbella på 5-stjernet hotel, men det skal jeg nok fortælle om en anden gang. Jeg mødte ind på arbejde om tirsdagen og første dag fløj afsted. Næste morgen var jeg veludhvilet, som om.. fuldstændig smadret!

På vej ud af døren og lige før jeg havde lagt skohornet fra mig, nævnte Denise, at hun godt kunne mærke, at Evia gerne snart ville ud. Hun nævnte intet, INTET om at det skulle ske den dag.

Kl. 10:30 fik jeg første opkald og Denise var i telefonen..

”Kom hjem skat!” Den skælvende stemme var meget seriøs.

”Bank bank? Hvem der? Evia ÅBENBART, What the fuck!”

Jeg fløj rundt om mig selv, forvirret som ind i helvede, fik pakket sådan nogenlunde sammen og fløj ned på Gothersgade for at fange en taxa.

Så er det altså med fucking dobbeltben du tramper på sømmet kammerat, så skal jeg nok betale din bøde ok?!”

Men ak, jeg havde fået ole lukkeøje ved min side.. Den ENESTE fucking gang, at jeg har savnet en ung frisk gut med seriøs krampeværk i højre fod!

3 minutter inden ankomst, kommer andet opkald ind..

I en tung gråd og fortvivlelse lyder ordende..

”Hun er her nu..”

”Hvem er der? Din mor, min mor, din søster, HVEM ER DER?!”

”Evia, jeg sidder med hende i armene på toilettet”

Med mere end almindelig alvor i stemmen bad jeg Stewart Stardust om at puste støvet af sin pibe og få mig hjem med det vuns! Og så gik det ellers stærkt. Jeg tog 14 trin af gangen op af trappen og ville have gjort enhver amerikansk football entusiast tilpas stolt over min tackling af døren, ind til lejligheden.

Jeg fløj ud på toilettet og ganske rigtigt. Der sad Denise. Og Evia. Med en navlestreng fra A til B.

”Det er altså et tilpas forstyrrende syn at møde, at i bare lige ved det”

Denise havde dog været praktisk, både at have låst døren op for mig, taget skamlen ud på toilettet og taget sin telefon med ligeledes. En sød jordemoder var i røret.

”Er det din mand, der væltede ind der?” NEJ NEJ, det var da pizzamanden og vinduespudseren der lige hørte, at vi manglede en hånd.. JA GU FANDEN ER DET HENDES MAND, ELEFANTEN PÅ KRIGSSTIEN!

Alt dette blev afløst af et alvorligt PLUMP.

Ja, ja ro på kællinger, det var meget klammere end en kæmpe brunsviger. Der røg moderkagen nemlig direkte i kummen.

Selv jordemoderen kunne høre plasket, og jeg ved ikke om det var ren pli, at hun ikke spurgte om jeg var faldet i badekarret, som vi i øvrigt ikke har.

”Så far, den er du NØDT til at fiske op, og få mor lagt ned på gulvet”, lød det fra stemmen i røret.

”Taler hun til mig? TALER HUN TIL MIG?!”

”VED MIN HØJRE NOSSE, WHAT THE FUCK?!”

”Årh for helvede også. Flyt de ben skat”

Bare lige en huskeseddel til dem der oplever dette i fremtiden. Det er edder fucking svært at manøvrere en moderkage op fra et toilet, når der sidder en person ovenpå det!

Og af totalt uvisse årsager så havde navlestrengen forvildet sig ned under Denises bukser! Altså skulle jeg have hendes ene bukseben af, før jeg kunne udføre min opgave. Og det var heller ikke spor nemt!

Det fik mig til at tænke på den situation Denise havde stået i, ved fødslen. Bukser rundt om knæene. Halv squat stilling. EN hånd, der holder om babys hoved, mens hun bliver trukket og skubbet ud af Denise, der så formår at trække hende ud UNDER bukserne på hende selv og op i skødet.

”Hvad helvede???

Langt om længe lå vi alle på gulvet, på samtlige af husholdningens håndklæder, jeg fortvivlet havde fundet frem. Jeg mindes stadig ordene fra svigermor:

”De skal bare vaskes – Nej kære, de skal brændes!”

Lige som vi havde fundet fodfæste, stormede to midaldrende ambulancemænd ind på gerningsstedet. Og inden vi havde fået taget et billede (for det skal man jo?) og set os om, så havde jeg lige pludselig en sløj saks i hånden, fik klippet navlestrengen over og viklet Evia ind i et tæppe af guld folie, så hun lignede et påskeæg.

Tjuhej og tjubang, så var vi på Herlev hospital og 2 timer senere, efter Evia var blevet vejet, målt og ammet, var vi på vej hjem igen. Forældre for anden gang, noget forvirrede, glade, trætte, men mest af alt fuldstændig fucking D O N E !

Ps. Jeg er pænt fucking stolt af Denise!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 kommentarer

 • I er så pisse seje!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holy shizzle!! Hun er jo for vild hende Denise!!! Hvor er det stærkt og skønt, at alt gik godt! Den historie slår jo de fleste 🙂
  Tilbaglykke til jer alle !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tak. Bare tak. Hold kæft hvor jeg sidder og klukker og hvor er din kone mega sej. Stort tillykke. Høhø, en brunsviger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh…den trækker vand den her beretning. Så fin skrevet og stadig fuldstændig dig… jeg var med hele vejen. I er så seje beggo 2, stort tillykke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FruB

  HAHA det er sgu godt skrevet.😂😂 SÅ hurtigt fødte selv ikke jeg😳 Havde samme tidsramme + 1 time, så jeg nåede dog til et modtagerum på riget, inden vi 20 min. senere tog røven på jordemoderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I bare seje! Og tillykke ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Mikkel. Igen kæmpe tillykke med datter nr, 2. Denise er bare sindssyg fucking cool og jeg tager også hatten af for dig – det må sku ikke være sjov at sidde i en taxa og få sådan et opkald.

  Kæmpe stort tillykke

  Knus Christina (Merwald)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Holy fuck (undskyld!), al respekt herfra til din seje Denise!!! Jeg nåede kun at befinde mig i på akutstuen på Horsens sygehus i ca 30 min før vores søn var ankommet… Men dog i en seng – og med professionel assistance…. Så igen, kæmpe highfive herfra til Denise, og stort tillykke med Evia❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Wauv: Respekt for Denise!

  Og ja, hvor er de hjernedøde taxachauffører med tunge fødder på gaspedalerne, når man har brug for dem…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Din Denise er lige så sej som min datter. Hun fødte også sit andet barn siddende hjemme på toilettet – dog 5 uger for tidligt. STORT tillykke med vidunderet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg tror, at det du skriver er fuldstændig som min kæreste havde det, da jeg fødte ude foran vores hus en fredag morgen. Han er glad for at han ikke er den eneste som tænkte f*** ved sådan en situation 😉
  Tak 🙏🏻
  Og kæmpe tillykke med datteren til jer begge to, og godt klaret👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hold da op, hun er godt nok for sej! Det må have været en vild oplevelse. Det kunne være ret interessant at høre fødselsberetningen fra Denises synspunkt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Årets moder går til Denise! Hold nu ferie, hvor er det bare rocker sejt gået! Jeg er dybt imponeret.
  Og kæmpe ros til dig! At manøvre Denise, Evia, moderkage and all. Godt gået! Og endnu engang – stort tillykke med guldklump nummer to. Lige så smuk og fik som nummer et. 🙂 Det gør I godt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg. Det er den vildeste historie jeg længe har hørt. Hvor er Denise mega mega sej – det er lidt min største skræk det der.
  Hilsen en (ret gravid) fast læser

  P.s. Glæder mig til at vise den her beretning til min mand. Han skrev en fødselsberetning til min blog den anden dag og jeg tror at der var nogle ting han følte var voldsomme ved vores første datters fødsel – men det der, det må jo slå alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Hvor surrealistisk, kan slet ikke forestille mig hvor sygt noieren det må være at føde alene på et toilet, kæft hvor er Denise sej! 😱 Tillykke med søde Evia, håber hun bliver en nem lille sag 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole Hansen

  Fucking fantastisk historie 🙂 Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Først og fremmest – kæmpe tillykke med nyt vidunderligt liv.
  Dernæst- er det meget skrækkeligt at jeg grinte meget højt af jeres, lidt grusomme, fødselsberetning? Shit hvor er du morsom i dine ordvalg og formuleringer, Hr. Og hvor er din kvinde bare alt for tæske vild, altså!! Sejt det hele. Har 3 børn ved kejsersnit så ved ikke en skid! Men har kæmpe respekt! Bare lige 5 svin herfra👋🏻 og tak for en cool historie.
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  😂 er du sikker på at du ikke burde være komiker 😂 Av mine “mavemuskler” – hvor gør de ondt af at grine så meget over et ret så seriøst opslag 😁
  Jeg var selv lige født for 2. Gang her for 4 mdr siden og jeg var angst for at ende som I/denise gjorde.. kæft hun er bare for sej. Håber i har fået snakket godt om det der skete, for det er da en voldsom hurtig fødsel. Heldigvis for at det bare gik SÅ fint..
  tillykke med jeres lille evia..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammel Dansk - nu som chili og lakridsshot?