Sokker.. Fucking sokker

Et hav af arbejdstøj, samlet på ét sted! – Sponsoreret

straus

Sponsoreret

Hver gang jeg skal gøre noget praktisk i hjemmet, samle en reol, sætte hylder op, bore huller, slibe noget ned eller bygge et fort i kælderen til de ti tons ragelse Denise ejer, så står jeg altid og mangler det rette kluns at tage på. Faktisk er det voldsomt imponerende, at jeg aldrig har købt et arbejdssæt i form af et par gode bukser, jakke, handsker, hue og pandelampe!  For jeg har flittigt købt boremaskine, skruemaskine og alt muligt andet udstyr, for at imødekomme min skæbne som husets ”håndværker”.

Og mit udgangspunkt er også sparsomt, da jeg ikke kender til nogle steder, der sælger alt dette og meget mere samme sted. Men det gør Engelbert Strauss altså.

Kender i dem? Det gjorde jeg ikke! Men jeg har nu siddet en hel aften og browset deres katalog igennem. Er du så færdig hvor er der meget ”gear” jeg skal erhverve mig. Det kan jo slet ikke lade sig komme på tale at starte på køkkenfliser uden hverken at eje arbejdsbukser, en flis, handsker og en værktøjslomme! Dog må bukserne være første prioritet lige nu.

Mit næste projekt herhjemme er jo at skifte alle vores fliser ud i køkkenet og nu er der da lige kommet et par overalls på ønskelisten. Sådan et par skal jeg da eje, før jeg begiver mig ud i et lidt mere avanceret DIY projekt!

De her smækbukser er sku da lige mig!

Apropos fliser, så kigger jeg en del på Bauhaus, men er du så færdig for en jungle det er. Hvordan helvede skal jeg dog nogensinde vælge med så mange varianter?!

Og det er bare fliser hos Bauhaus..

1 kommentar

  • Kathrine

    Husk knæpuder!! De er forøvrigt også glimrende til lego-leg på gulvet 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sokker.. Fucking sokker