”Manden” - "MANDEN FAR!!!"

Sex efter børn? LOL!

FUFSpiesSpons

Sponsoreret indlæg

Jaja, jeg kender godt rutinen. Du sidder der på cafe Ostehaps med din mødregruppe og andet pak, der ligeledes har fået børn. Med uglet hår og et par skrigende små sataner rundt om dig, der hverken gider æde en croissant til 80 kr. eller en børne cafe latte med ekstra overskud i.

Du er, lige som resten af gruppen, startet ud med at forklare hvor meget overskud du har, men er blevet skudt ned på samtlige punkter og dialogen er rent faktisk blevet fornuftig, og der bliver luftet emner som samsovning, mangel på sex og eksil i udlandet!

MEN!

Der findes altid den mest opfindsomme fuldstændig fucking realitetsfjerne kælling i gruppen, der altid får alle andre til at føle sig helt i mosen. Det sker typisk sådan her:

Mødregruppen sluderer:

”Neeeeej, flagstangen hænger sku også lavt herhjemme”

”Jaaa, jeg ved det, vi har ikke været ude og rejse i flere år, men der er Sahara syd for grænsen, ironisk ikke?”

”Ja, jeg gider bare ikke mere, jeg efterlader en hjemmeside åben med godter til manden, før jeg går i seng, mere som en hentydning til at mor altså skal have søøøvn”

”Hi hi hi ja, det kender vi alle!”

Ind kommer kosten i sit fineste kostume fra livsstil magasinet ”Find et liv”, som hun har fået hvalet sig ned i, for at overbevise resten af sine veninder om hvor meget overskud og hvor skide dygtig hun og hendes levn fra fortiden af en vagina er.

”Nåååååh virkelig? Det forstår jeg slet ikke, vi har faktisk MEGET mere sex efter lille Elliot, Dylan og Chantelle blev født? Det er som om, at vi har fundet hinanden igen, rigeligt med tid og hver søndag flyder vi i sengen i en intens sky af hed sex! Er I sikre på, at I virkelig prøver?”

Stilhed…

”FUCK DIG OG DINE ULÆKRE BESKIDTE LØGNEHISTORIER!”

Og hvordan har jeg det så som mand, når jeg hører disse historier fra Denise?! Nåå nej, det gør jeg ikke! Det er fucking mig, der sidder med ved bordet, da jeg jo er stemplet med kop og kande som mommyblogger og i enormt mange sammenhænge kommer ind på disse snakke!

Det eneste sted, hvor der er en my chance for at vi kommer til at have sex hver eneste fucking dag, er på en uges luksusferie til et meget varmt land, alene med hele opsparingen og uden Facetime! En uge, hvor Mormor og Bedste kan score mere end almindelig mange points, når de skal forklare hvad mor og far laver en hel uge, uden så meget som en sms i deres retning!

Faktisk kan du bare se nedenstående reklamefilm fra Spies, hvis du vil vide hvordan det står til i ALLE hjem med små børn! Tragisk nok er den så fucking spot on, at jeg brækker mig!

Rejsen koster knaster, men i det mindste er der rabat for at have bragt et par ”engle” til verden, så det skal bare drikkes op i poolen! Rabat spørger du? Læs mere om det her!

Sku også det mindste Spies kunne gøre med sådan en teaser!

Hvad mener I?

 

7 kommentarer

 • Louise

  😂😂😂😂
  Top fed og spot on.
  Jeg ved ikke om det hænger sammen, men til tider kan jeg godt føle mig 14 år ældre end jeg var før jeg fik børn. Til trods for at den ældste kun lige er blevet 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hos os, med en pige på 2,5 år, foregår sex sådan cirka sådan her: En halvsovende tilstand, for vi overfaldet hinden og gør det der nu kræves for af begge kommer i land med en orgasme.. Når vi fy-fy ryger en efter-sex smøg, snakker vi om at det vi lige havde lavet jo egentlig var meget rart og at det da burde ske lidt oftere… Dagen efter er vi helt overbevist om at nu skal vi have gang i lagnerne igen om aftenen, og gør det også, men den spontane gas er gået lidt af ballonen og det bliver en lidt halvkvalt session, 3. dagen er en af os som regel småsløje, et møde har taget hele aftenen eller noget lignende, så der sker intet og så går der 3 uger før vi gentager 😂😂 Ikke helt fantastisk, men dog heller ikke gået helt i stå, så det er da acceptabelt… For nu! Håber på en revanche når pigebarnet er blevet ældre 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sex? Prøv med et minuts stilhed, en fri tanke eller underskud af krav til mor her, som barnet foretrækker for tiden. Nej? Sex, spontanitet, lyst, egne behov og søvn røg ligeså hurtigt ud af mit liv og parforhold, som mit vand gik da fødslen startede… for 2 år siden. Gah!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har set denne gang Spies-Spons fra flere forskellige sites, og din er den eneste der er noget ved. I det hele taget er dine sponsorerede indlæg de eneste jeg gider at læse (pånær det om gaming, men det var nu indholdet mere end skrivestilen) for de er topunderholdende. Som altid. Tak 🙂 Og god onsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Manden” - "MANDEN FAR!!!"