Stærkt design møder høj ydeevne! Gaming computeren - Acer Predator G1-710 er her nu - Sponsoreret

Sponsoreret video – Santa Barbara Californien – selvfølgelig vil jeg det!

Det er længe siden jeg har været ude og rejse med familien. Men hvordan skulle det også lige gå? Vilja, der har tålmodighed som en 2 årig – Get it?! Og Evia som kun er 1 måned.

Det ville blive et levende mareridt. Men det ændrer nu ikke på lysten til at rejse. Sidst vi var afsted, gik turen til Afrika. Men jeg må nok indrømme, at en tur til Santa Barbara er mindst lige så højt på listen over ønskede destinationer!

Der er selvfølgelig trykket hårdt på ”feels” speederen i reklamer, og det er der i den grad også i nedenstående video. Men det værste er, at jeg stadig bliver luret ind og får en umættelig lyst til at rive pløkkerne op og bare tage afsted.

Det er det hele, følelsen af at gå ind i Københavns lufthavn, velvidende at lige meget hvad, så er der altså en på opleveren i vente, spændingen og de svedige hænder i flyet og klima ændringen, når der stiges ud af flyet..

Fornuften bliver skubbet til side et kort øjeblik og det er sku sundt nok, for det bliver måske ikke lige nu, men følelsen har alligevel rykket lidt ved mig og langsomt arbejder jeg mig hen i mod bare at sige ”fuck it” vi skal se verden!

Indlægget er sponsoreret af Norwegian Reward

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærkt design møder høj ydeevne! Gaming computeren - Acer Predator G1-710 er her nu - Sponsoreret