At føde alene - en fars oplevelse fra taxaen

Stærkt design møder høj ydeevne! Gaming computeren – Acer Predator G1-710 er her nu – Sponsoreret

AcerVsVilja

Jeg har efterhånden haft min nye Acer Predator G1-710 i et par uger og jeg er en lille smule forelsket. Det simple design og den kompakte størrelse gør, at den passer perfekt ind i mit hjem. Jeg har nemlig ikke noget gamerværelse, da Denise og jeg ellers vil være alt for frakoblede. Derfor er det nødvendigt at kunne have både stue og gamerstation i samme værelse. Og det kræver altså noget fra designsiden på mit gear! Skal du have power nok, så har målestokken ofte været, jo større jo bedre. Især på selve computeren. Det har Acer taget kampen op i mod.

Mine aftener er i øjeblikket med et halvt øje væk fra skærmen, da både Evia, Denise og Vilja har det med at forstyrre på de mest intense øjeblikke, som gør hele nydelsen af en ny gaming computer en smule sværere end normalt. Så derfor fryder det mig ekstra meget, at jeg rent faktisk kan tage min G1 på kun 8 kg under armen, op på jernhesten og flyve over til en ven, hvor jeg i ro og mag kan nyde at være en drengerøv i fuld fokus med en solid gaming oplevelse!

Nu spørger du jo nok – “Hvad jeg har af undskyldninger for at få disse aftener?” Ah folkens, det må blive en anden gang, da jeg ved konen holder et tæt øje på bloggen i øjeblikket!

Predator G1-710 er en slank sort maskine med aggressivt lys, der strømmer ud af den og som gør drengerøven i mig stolt. Samtidig har den en ydeevne som er ganske imponerende. Og så har de tænkt på det samme irriterende problem alle gamere har:

”Hvor helvede skal jeg ligge mine høretelefoner, når jeg er færdig?!”

Svaret er simpelt, de kan nemlig hænge på det lille udtræk, der er på hver side af maskinen, som lige giver den ekstra brugervenlighed jeg falder for!

AcerVsHeadphones

Men designet må jo aldrig være det eneste, der gør udslaget for hvilken gaming pc, der skal pryde ens hjem de næste par år. Så hvad kan det lille sorte bæst?

For jer der elsker at se specifikationer, kig med HER.

Jeg har prøvet versionen med i5 og Gtx 970 som er lige under det ultimative bæst denne maskine kan opgraderes til. Og det er nok!

Jeg spiller en del Battlefield 1 som jo lige har ramt gaden og der er ikke meget at klage over. Selv med 64 spillere på serveren kan jeg opretholde 50-60 fps i clutch situationer i høj grafik. Og det er virkelig fed grafik. Jeg har naturligvis også kastet mig over den ultimative test, 64 mennesker, clutch situation med ultra grafik, men der stopper legen så også. Skal du lege på ultra hele dagen lang, så anbefaler jeg klart at du rykker op til Gtx 1080 og i7 versionen. Det har jeg dog på ingen måder behov for, da denne maskine har leveret alt hvad jeg har kunne ønske mig, på både ressourcer og grafisk ydeevne.

Nu er Battlefield 1 også et ret krævende spil for hvad en gaming computer kan håndtere, og det er ganske imponerende hvad Acer Predator G1-710 leverer her.

Ja, det er min ældste datter og ikke bare kigger hun på, så hører hun samtidig børnesange alt i mens hun trykker på musen i vildskab der i ny og næ resulterer i en frag.

“Fars lille gamerpige!”

AcerVsFUF

Jeg har ligeledes prøvet at presse systemet lidt. Have 50 faner åbne, downloade et spil, se Twitch streams, et par YouTube klip, og have Battlefield kørende i baggrunden, alt sammen samtidig. Intet crashede og alt kørte optimalt.

Kort sagt, Ja der er kraftigere maskiner, men Acer Predator G1-710 løfter alle mine familiefaderlige ønsker om stadig at være en drengerøv uden bekymringer, selvom det kun bliver til et par timer om aftenen! Og så er konen ikke oppe i det røde felt over et stort støvsamlende tower, der larmer. Maskinen er nemlig lille, kan nemt stå på et bord og så er den stort set lydløs.

Så kommer vi til Virtual Reality. Og ja, den er VR klar og det betyder at hvis du er interesseret i VR, så har Acer Predator G1-710 også de rigtige specs til at håndtere det næste niveau!

Altså er du til et stærkt minimalistisk design, stor ydeevne og ikke gider bekymre dig om din computer kan trække spil eller programmer, så kan jeg på det varmeste anbefale Acer Predator G1-710 i5 gtx 1070 versionen!

“fuck hvor er den fed!”

AcerVsStil AcerVsDesign

 

1 kommentar

  • Fez

    Hah, det undrer mig godt nok noget at du kan få den der traktorhjulslignende genstand med røde discolys til at passe i betegnelsen “minimalistisk”!

    Jeg kan lige forestille mig hvilken pain det er at skulle tørre støv ud af alle de der riller i toppen, efter et par dage på skrivebordet..

    Jeg kommer simpelthen aldrig til at forstå at gamer-computere skal designes så de ligner en transformer fra midt-firserne. Eller jo, måske dem hvor markedet er pre-teenagere, men til voksne mennesker?!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At føde alene - en fars oplevelse fra taxaen