En whisky til influenzatoget?

God jul og godt nytår!

Godt Nytår

Det er da vel for helvede også på tide at skyde sådan en hilsen af til alle jer kanonkugler derude. Kæft et år 2016 har været. Kan slet ikke rumme alle de fede ting, der er sket, men jeg ved bare at bloggen har blødt under, at jeg nu er far til to små sataner og samtidig har skiftet karriere og der er fuldt motherfucking drøn på!

Jeg har knap nok tid til at se porn og for at toppe det hele lidt ekstra op, så er det faktisk fuldstændig vanvittig hårdt at have en pige på 2,5 og en på 3 måneder. Hvem skulle have troet det, right? Fuck mig sidelæns med strap-on og æbleskrog, jeg er done!

Jeg har så uendelig mange indlæg i hovedet, men jeg falder som oftest i søvn på min stol med lidt savl i mundvigen, en tændt computer med et par ugyldige bogstaver fra mit hoved, der er faldet pladask i keyboardet!

Jeg har som sådan ingen nytårsfortsæt udover, at jeg nægter at gå en størrelse mere op, da jeg synes XXL allerede giver den pondus jeg max kan håndtere! Men jeg vil så fucking gerne skrive mere, og det er fan-fucking-tastisk at der stadig er så mange, der gider at kigge med!

Nu er Evia begyndt at storbrøle, Denise sidder fast på kummen med sin telefon og Greys hvide verden på repeat i en halvanden times tid, på trods af at hun ”kun tisser” og jeg kan høre Vilja fjernt i det andet øre kalde.. ”vaaand far”…

”VAAAAAAAAAAAAAAAAAND!”

”Fuck mig, kom nu piger, giv nu lige far en chance! ”

”Vi ses snart, jeg lover! God damnit!”

4 kommentarer

 • Michelle

  Ha kender alt til der. Min mindste han bliver 3 måneder omlidt. Så har jeg ham på 2 og ham på 6. Der er nok at se til. Kan godt forstå hvis det går stærkt hjemme hos jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Man er i hvert fald sikker på aldrig at kede sig. Er på barsel med nr 3 dreng, der nu er 6 mdr. De to storebrødre er hhv. Snart 3 og 7 år. Det er indimellem crazy multitasking: rør i gryden med aftensmaden, skift en lorteble, hjælp med lektier, find en puslespilsbrik, am lidt osv. Osv. Hvor blev dagen så lige af😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ved indlægget er et år gammelt.. men som mor til en på 14mdr og en på 5uger – så føler jeg mig sku også kørt lidt over af et damptog og bakket over for lige at se om jeg nu var død.. det gør det ikke bedre med et kejsersnit der lige får alt til at blive endnu mere besværligt 😂😂 men din blog gir mig da lige lidt humor om natten og det er tiltrængt når den lille nye djævel mener vi skal holde bal i flere timer om natten 😴😴

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En whisky til influenzatoget?