Tag en spiller online!

Når min indre drengerøv får frit lejde!

 

FUFDisney

Disneyland Paris! Jeg har lige haft fornøjelsen af at tage min ”brother from another mother”/ min bedste ven med til Disneyland Paris for at opleve forlystelsesparken og mere specifikt; den helt store Star Wars pakke “Season of the force”, som de har på programmet lige nu.

Vi skulle troppe op i lufthavnen klokken monsterfjæs om morgenen og 4 timer senere stod jeg overfor en gammel ven, Disneyland, som jeg sidst besøgte, da jeg var 12 år gammel. Vel mødt af den bidende kulde og et par fabelagtige guider, gik turen ind i den mindste af de to parker, som ligger overfor hinanden, nemlig Walt Disney Studios. Trods minus grader, kunne vi ikke have drømt om bedre vejr, og det påvirkede givet vis turen, da vi blev overvældet af solskin på en skyfri himmel. De to guider Perrine og Nicolas havde planlagt et 2-dages program for os og det er uden tvivl den fedeste tur, jeg har været på, meget meget længe! Hvem fucking helvede skulle have troet, at to tosser på 35 skulle opføre sig som et par teenagedrenge 48 timer i træk?! Darth Vader burgere, kramme Stormtroopers, fanboye totalt på Kylo Ren og give honør til Darth Vader. Og sidst men ikke mindst, blive episk overvældet af de børneshows vi blev vist, der havde en fuldstændig fantastisk interaktion med publikum! Jeg fik dog ikke tårer i øjnene, som min kære ven, da vi så en singalong med alle Frost karaktererne. Slutningen blev for meget for ham, da Elsa stormede ud af sit snetårn og bragede udover hele scenen, i skønsang…

 ”Pisse godt skuldret kammerat. I det mindste fik du lige tørret snottet til siden, før du skød et par hundrede selfier af efterfølgende!”

Men ok, som Nicolas, vores meget mandlige guide yndede at sige til stort set alting: ”Everything is magical” ”Sprinkle, sprinkle”. Yep, han var rimelig #yolo at have med som guide, han var nemlig brygget på Disney DNA og spurgte man ham hvilke rides han bedst kunne lide, så udpegede han naturligvis…

”The parades”..

Mine døtre ville helt hundrede være enig med ham, for den parade vi så på anden dagen var lige til at dø over. Samtlige oversized Disney figurer samlet på ét sted, ridende på elefanter, lys ud over det hele og musik der på ingen tid, lullede dig ind i Disneys magiske verden!

Nå men som sagt, så startede vi med turen i Walt Disney Studios i den eneste 3D forlystelse, der er lige nu, men med rygter om at der er endnu en på vej. Det er satme svært ikke at blive sindssygt imponeret over de muligheder der er med 3D i dag. Komplet overvældelse og med rutschebane følelsen i maven kom vi ud af Ratatouille verden og den lagde ligesom baren for, hvor fede rides, der er i Disneyland.

Med frokosten godt nede i maven fik vi den glimrende ide at prøve ”The Hollywood tower”. Jeg var ved at brække mig, før jeg accepterede min skæbne og prøvede den.

Jeg sidder i en elevator med 10 andre, mens lortet langsomt kører op. Jeg har en nærig lille sele på og er noget angst for det kommende forløb. Det er et ”gyser” tårn, så samtidig med at elevatoren langsomt stiger opad, har jeg og resten af flåden en konstant paranoia for eventuelle shock effekter. Pludselig åbner døren foran os op og jeg kan se hvor højt oppe jeg reelt er, jeg kan nemlig se ud over hele parken og lige som jeg tænker ”hmm sygt nok”, så står den på fucking frit fald HELE vejen ned!

Det her overgik sig selv de næste 2 minutter og er du så færdig, hvor var jeg tæt på at ligge en toer i bukserne!

Selvom jeg nu havde en puls på seks tusind, kom det alligevel som et chok, da den næste forlystelse jeg prøvede, loopede 3 gange i Tesla fart! På trods af at min indre drengerøv var vækket til live, så havde jeg altså lige brug for det gule kort, pause, timeout og en siddetur ved den lokale crepe pusher der lå, well, overalt!

FUFDisney

Hertil kom de sindssyge shows som Disneyland Paris have på tapetet ind i mellem forlystelserne. Her var Stormtrooper patruljen, som jeg havde fornøjelsen at få taget billeder med, Den galaktiske fejring og det totalt sindssyge aftenshow, som er et hundrede procent must see for alle Star Wars fans!

FUFDisney

Jeg kan blive ved. Men tag du bare familien, de små eller din ven under armen og book en tur til Disneyland Paris, for gør du det, er der garanti for kæmpe optur.

Jeg kommer helt sikkert igen, for hvis jeg som 35-årig er solgt, så falder mine børn om dernede!

FUFDisney

FUFDisney

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag en spiller online!