Når min indre drengerøv får frit lejde!

Så godt som brugt.. En test i høj klasse!

starmark

Jeg kigger ret tit på biler, faktisk så tit at jeg har nævnt overfor Denise at vi måske lige skulle sælge den “gamle” bil fra 2015 og så ellers mande os op i et ordentligt fallos symbol! På trods af, at jeg stort set kun kører cirka 10.000 km om året, så er det sku nogle vigtige kilometer, hvor jeg fortjener det bedste! Ak og ve, det er godt at jeg ikke lader min umanerlige store lyst til købe en ny brugt bil løbe af mig, da vi samtidig er på udkig efter en ny bolig, i form af et hus.

Men jeg kan mærke at der er en lille chance, for det er gået fra, at konen prompte melder et ”sæt dig nu ned” til et ”må jeg se” dog stadig fulgt op af et hånligt grin eller des lige.

Så ser jeg lige Starmark byde op til dans i den nedenstående reklamefilm, så jeg endnu en gang tørster som en hest ved et fattigt trug og bare må eje en brugt bil, der ser fuldstændig ud som ny! Jeg er faktisk overrasket over hvor splinternye bilerne i filmen ser ud, på trods af den sindssyge rengøring Starmark udbyder. Men jeg har så heller aldrig hørt eller set en rengøringstest der består og kan håndtere følgende komponenter;

“SEX, PRAWNS AND ROCK’N’ROLL”

I testen var der én bil, proppet op af et højlydt og savlende metalband, én bil var hovedvidne til en dugfremkaldende omgang hed sex og den sidste bil var fuldstændig overfyldt af 2 rejepillere og 200 kilo rejer!

Efterfølgende var der ingen spor!

Nuvel, bedøm selv..

 

I samarbejde med Starmark

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når min indre drengerøv får frit lejde!