At føde alene - Fra den anden side

”Jeg får så umanerlig meget flagstang” – Sagde hun aldrig!”

img_0830

Jeg er så ælle bælle mig fortælle fucking træt firetyvefucking syv, at de få gange jeg hver måned prøver at overmande min kvinde og fortælle hende, at der skal køres bus, er det som at skubbe reb. Tænk over det..

”SOM AT SKUBBE REB!”

Der skal blod ned til svinet og det kommer der altså ikke, når den står på nødblus konstant. Når der er babyvræl, gylp, ammebh’er, Anna og Elsa, sutter, nul søvn og alt muligt andet ragelse overalt, handler det om overlevelse. Og på de tidspunkter, hvor jeg er så heldig at vågne med pladen fuld, 10 rigtige i en dildolignende tilstand, ja så ligger der altså 11 ud af 10 gange 2 børn og roder rundt i sengen.

”JA DET ER RIGTIGT, 11 UD AF 10, FOR SELV NÅR DE IKKE ER DER, TROR JEG DE ER DER, OG DET FUCKER MED DEN LILLE LØJTNANT!”

”Og det spiller bare ikke.. DET SPILLER IKKE!”

Det hjælper nok heller ikke, at vi spiser temmelig usundt. Ironisk nok gør vi det for at overleve, når det modsatte muligvis ville hjælpe mere. Men ok, at cykle på arbejde ville også være sundere, at spise glutenfri brød og grine af McDrive

Men hvem helvede griner også af McDrive?!

Anyways, nu har jeg fået de her Love & Energy fra RFSU, som skulle give mig lyst og energi i hverdagen og jeg er sku ikke bleg for at give det et skud. Det hjalp da vi ikke kunne få børn, der tog vi et hav af kosttilskud og det endte jo glimrende. Så hvis det her bare kan give mig 5% mere i hverdagen, så skal der satme poppes piller!  RFSU er ambitiiøse, de vil aflive fordomme, råde bod på manglende viden og øge seksuel sundhed i Danmark såvel som på internationalt plan, og med det sagt, så vil jeg da med glæde indgå på den platform og give mit besyv med.

Jeg er først lige startet med at æde dem og jeg håber lidt, at de vil gå hånd i hånd med min ambition om at starte med at træne fra på mandag af. Men altså, når træningen falder i vasken, så har jeg da i det mindste tilskuddet.

I tilfælde af, du tænker.. “Det lyder da meget godt, men.. Hvad indeholder de hedder vidunderpiller og hvor meget og hvor lidt?”

Love & Energy er først og fremmest beriget med L-arginin og L-citrullin, som er aminosyrer, og en sammensætning af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bl.a. bidrager til øget energi og minsket træthed. L-arginin bidrager til øget blodcirkulation i de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst. L-citrullin forstærker effekten af L-argininen.

Dosering: 3 tabletter dagligt samme tid hver dag

Desuden er Love & Energy så effektiv, at RFSU har valgt at tilbyde Money Back Guarantee på produkterne, hvis de ikke virker tilfredsstillende!

I samarbejde med RFSU

RFSUFUF

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At føde alene - Fra den anden side