”Jeg får så umanerlig meget flagstang” – Sagde hun aldrig!”

Status på Far og pigerne

FUFstatus

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at jeg er temmelig langt bagud med indlæg, blog likes, små hjerter på instagram og alt det andet shit, som vi alle er så pisse glade for! Og hvis der er en overraskelse, læser du bare ikke nok med!

Men det kan jeg jo ikke bebrejde jer derude, når alt hvad jeg kaster op er reklamer og andet snavs! Fy for helvede! Men jeg skylder Evia, jer, Vilja og Mor lidt underholdning. Men lad mig lige starte som en rigtig fedtegreve, med en status.

Der er knap så meget ”fucking” i min hverdag, knap så meget tid og jeg ligner jo efterhånden en havenisse i pænt tøj og voksenfrisure!

”Men men men, hvad er egentlig en voksenfrisure?!” Det skal jeg satme sige dig Thorkild! Det er en, der skal sættes! Og det skal min!”

”Men det er en hanekam jo sådan set også, og det er jo sådan lidt barnligt agtigt”

Touché Thorkild din verdensmand, du er superskarp, 1, 2, 3 luk røven, videre!”

Det sidste halve år har været helt vanvittigt for mig. Jeg startede i en stor IT virksomhed og har været blæst bagover af et hav af projekter og ansvar. Dertil kom Evia til verden på nogenlunde samme tid. Læs Denises historie om Evia i kummen her.  En datter på 2 og en på 5 måneder, blandet med en karriere, der snildt tager 45-50 timer om ugen, forenet med troen om at jeg har energi til at være superfar, mand og samtidig holde dette vidunderlige filterløse univers levende, har ganske enkelt været helt fucked!

Men jeg er stadig top forelsket i min kommende kone, jeg er ikke helt fraværende på farfronten og så.. Ja, så er der Farudenfilter. 2 for 3 er fucking fremragende!

Men jeg savner at skrive, fortælle og komme ud med noget fucking. Ja bare noget fucking fuck fuck fuck!

Så er der jo også lige lejligheden, som vi har sat til salg, i håbet om at købe et hus. Jeg vil nemlig sådan rigtig gerne klippe hæk og tømme tagrender! Det er bare drømmen! Faktisk er der uendeligt mange pubad ting ved et hus, men nu skal det altså prøves, for vi har snakket om det i ret lang tid nu. Desuden vil vi gerne giftes i egen have. Kæft en romantiker jeg er alligevel.

Men Denise er faktisk helten i alt det her, for det er hende, der får hverdagen til at fungere, giver mig tiden til en karriere, husker børnene og stadig er en sexet kost, trods mormortrusser, amme BH og slidte joggingbukser. Av av av for meget, sorry! Love you kys kys.

Desuden har jeg taget en smule på, men min rygrad har haft udfordringer med samtlige sodavand og slik fantasier, der er til rådighed på mit arbejde og jeg er altså ikke ligefrem kendt for at levne!

Der er sket meget mere, men lad mig nu lige komme til tasterne, støve svinet af og gå i krig! For vi er slet ikke done, der er stadig en hel del fucks gemt i mig.

Sidst men ikke mindst, så har jeg en lille godte i ærmet!

Hvis I er til betting, så er der her en bonuskode til 1000 kr. på Bet365 – Den kan du samle op på bookmakeren bet365

Hav nu en pissefed aften!

Samarbejde

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Jeg får så umanerlig meget flagstang” – Sagde hun aldrig!”