Første gang jalousien for alvor ramte

Tænker du på klimaet? – Sponsoreret

fufspons

Klimaet? Noget, der tales meget lidt om herhjemme. Jeg går stærkt ud fra, at det er det samme forhold i jeres stuer derhjemme? Det er sgu også et tungt emne, der er svært at favne. Hvad kan ”jeg” gøre, hvor skal man overhovedet begynde, for at forstå, hvad der sker med klimaet? Det prøver SE Energi og Klima at gøre op med, i nogle meget usædvanlige og lange reklamefilm. Det lyder dræbende kedeligt? Faktisk så jeg den første, som tog godt 6 minutter og så nappede jeg lige de 5 andre, i røven på hinanden.

Magnus Millang undersøger sammen med sin bror Emil, hvor galt det står til med klimaet i Danmark. Her sætter de blandt andet fokus på, hvor svært det er at leve CO2 venligt, uden at gå på kompromis med vores livsstil. De små humoristiske dokumentarfilm sætter det hele lidt på spidsen, men på en måde der både er underholdende og interessant.

Så altså.. #WTFgørvimedklimaet?

Jeg må sande, at jeg meget sjældent tænker på klimaet, og når jeg gør, så tænker jeg ”ja der burde gøres noget” og så triller jeg videre ned ad gaden eller kører en tur i min bil. Det er jo helt forkert, så jeg er egentligt glad for at blive fodret med lidt underholdning blandet med interessant viden, der allerede nu har oplyst mig en hel del.

Det første afsnit jeg så var nummer 6 -se med nedenfor

 

Herefter så jeg så afsnit 4 og så afsnit 5. Lidt omvendt, men historierne hænger ikke sammen kronologisk, heldigvis.

Du kan se hele molevitten på SE Energis hjemmeside.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første gang jalousien for alvor ramte