Tænker du på klimaet? - Sponsoreret

Filips far er en kæmpe nar!

fufreklamesikkertrafik

Reklame for Rådet for Sikker Trafik

Jeg er også selv Filips far til tider. God damnit, ja jeg ved det godt! Det er sgu sket, at jeg har tvunget ægget nedover min datters glatte ansigt og selv bare kørt supernova frisure ud over valby bakke! Og det er ikke mere end to dage siden, at jeg på vegne af de nederen forældre tog fat i min mor og forklarede hende om cykelhjelme og hendes fælles ansvar om at holde liv i hendes ellers ældre korpus, for en rum tid endnu! Dobbeltmoralsk.. argh!

For helvede altså, det ville jo være så meget nemmere, hvis vi alle lige kunne opføre os som nederen forældre, så ville børnene måske stoppe med at tude max og så ville det ikke være supersvært at være nederen! Men når jeg selv i ny og næ kan have mega svært ved at være en nederen far, som er det helt rigtige at være, så er det jo svært at prædike om. Jeg stiler dog efter en 95% nederen far med ægget ved min side, neonstriber op og ned, og alt hvad der ellers hører til, for hvis nu..

Jeg havde selv flere kammerater i folkeskolen, der havde Filips far og er du fuckerschnitzel, hvor må jeg have presset min mor til det yderste med lamme anmodninger og urimelige krav, bundet op på en klovn, der ikke havde skyggen af forældre i ryggen!

Lad vær med at give lorten videre!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker du på klimaet? - Sponsoreret