Filips far er en kæmpe nar!

Biludlejning, turen går til..

autoeu2

Sponsoreret af Auto Europe

Apropos parkeringsbøder. Det er uden tvivl jordens kedeligste udgift! Og jeg magter seriøst ikke tanken, at jeg på mit dødsleje har punget 26.000 kr. ud til staten i ekstraskat! Nå, før jeg kvæles i tanken, så tilbage til indlægget, fordi rejsen går til.. eller nej, men det burde den gøre, for det ser ud til at vi kommer lige akkurat ingen steder i år. Bare tanken om 2 børn i alderen 3 og 1 med på rejse lige nu, giver mig kuldegysninger. Så skulle det da lige være all inclusive med barnepige og hele moletjavsen. ”Argh, det giver sku nok ikke nogen point alligevel”.

Nå, men vi var faktisk tilpas langt i rejseplanerne om at tage til LA, og så Road trippe den lidt rundt derovre. Planen var at leje en bil, cabriolet, så vinden kunne viske tud og brøl fra bagsædet væk og så bare nyde udsigten, varmen og lyden af en kraftig motor!

Nuvel, meget muligt at det mest var i mit hoved, at ovenstående scenarie foregik, men for helvede hvor skal det realiseres! Anyways, jeg havde kigget på forskellige rejsesites og for første gang skulle jeg til at kigge på biludlejning. Det er sku ikke helt lige til at få overblikket her, men det hjalp da lidt, da jeg brugte Auto Europe. Det er jo aller helvedes smart at have et firma, der formidler billeje, filtrerer på destination og alle de kendte biludlejere, og giver et breakdown på, hvilke der er billigst. Se billede, super illustrativt.

autoeu

 

Og siden jeg som udgangspunkt ville have kontaktet Hertz, da de er de eneste jeg lige umiddelbart har hørt om, ja så var jeg blevet taget alvorligt ved kæppen!

Auto Europe lever af at udleje biler, så det falder vel nok naturligt, at de så lige melder en undersøgelse op om hvor åndsvagt dyrt det er at eje en bil, igennem hele dens levetid. Og ja det er ”så for satan søren” dyrt, som i ”lol” og ”ok sømand, what the fuck?”, 1,6 millioner i hele dens levetid?!

Det får mig faktisk straks til at tænke på at sælge bilen, booke rejsen til LA og så bare få luft under dunserne! Men så kommer jeg lige til mig selv, tørrer savlen af mundvigen og slår sten saks papir med konen om, hvem der tager den mindst skrigende unge og hvad chancerne for overlevelse ville være, uden en bil i hverdagen?

Men seriøst, 1,6 million? What the actual fuck?!

 autoeu1

Tjek lige den ret sjove, “sjove” som i “haha fuck mig!” infograf ud selv, lige her 

Og så kan der læses en del mere, til hvert punkt lige omkring her

Nå, men næste år skal vi med garanti afsted på ferie, og det bliver med biludlejning, da det har stået øverst på ønskelisten i et par år nu, så det glæder mig at kende Auto Europe og samtidig vil jeg nu, med ubehag i kroppen velvidende, at jeg bruger aaaaaalt for mange penge på min bil, hoppe ned i den og køre over på tanken, da den skal gøres rent… IGEN!

God damnit Auto Europe!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filips far er en kæmpe nar!