Biludlejning, turen går til..

Når skægtrimning bliver en fornøjelse

logoobh

Sponsoreret af OBH Nordica

NordicaOBH

Ahhh, skægtrimning. En disciplin jeg i en del år, ikke var særlig glad for. Dels fordi jeg ikke havde den fornødne volume, det krævede at bygge et selvstændigt skæg med holdninger og status, men også fordi, at jeg for mange år siden, havde den dengang moderne babynumse i ansigtet. Altså var jeg ung, med babyface og uden den store skægvækst, egentligt ikke en særlig stor succes.

De sidste 15 år har jeg prøvet en hel del forskellige skægtrimmere og med blandet succes. Det er jo pissevigtigt, at have det rette udstyr lige her, da en forkert trimning kan betyde op til flere sygedage, indtil fejl er udbedret. Og så gør det jo altså pisse hamrende naller, når en dårlig maskine lige hiver i hårene, fremfor klipper.

Nå, nok om min historik, jeg har nemlig testet intet mindre end Attraxion Extreme fra OBH, der med så voluminøst et navn, har skudt brystet helt frem og vil være en del af alle mænds hjem!

OBH Nordica Attraxion er en ny groomingserie for mænd. Designet er inspireret af professionelle salon værktøjer, så skægtrimning kan blive en DIY, og ikke en dyr tur til barberen hver 14 dag!

Jeg har nu prøvet den et par gange og jeg er blevet rigtig glad for det lille blå display, der viser den valgte hastighed, olie samt batteriniveau. Det sidste er især vigtigt, så man ikke står i en halv barbering med et fladt batteri, har glemt hvor opladerledningen er og alle stikkontakter pludselig er forsvundet!

Attraxion Extreme klipper tæt, ”bider” ikke og huden har det godt efter. Skægtrimmere kan have en tendens til at efterlade huden provokeret, men for nu, så har jeg fået en ganske god trimning, af mit skæg.

OBHNordicaTrimmer

Trimmeren kommer med hele sit slæng, i form af 6 stykker kamme til 28 forskellige længdeindstillinger, rengøringsbørste, praktisk opbevaringspose, samt en super lækker lille opladningsstation.

Hvis man nørder skægtrimmere, så vil jeg da også gerne lige smide lidt specs ind i billedet. Skærebladene er designet med den bedste skærevinkel for at opnå det bedste klipperesultat. Attraxion Extreme har 3 valgfrie hastigheder til præcis styling af hår og skæg, et genopladeligt Li-ion batteri til ledningsfri brug, der holder op til 135 minutter, samt den justerbare titanium belægning skærer 0,5 mm-2,5 mm med 0,5 mm nøjagtighed.

Nordica

Hop forbi OBH Nordicas facebookside og find flere fede produkter, du kan finde siden HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biludlejning, turen går til..