FarudenfilterOgVilja

Jeg er Mikkel, 34 år født og opvokset rundt omkring i Danmark. Mine første 8 år foregik på den dejlige ø Bornholm. Som ni-årig flyttede mig og min mor til Holte i Nordsjælland og her blev vi boende til jeg rundede de 20 år, hvorefter jeg indtog byen, nærmere specifikt, Nørrebro.

De sidste 8 år har jeg dog levet og åndet sydhavnens vidunderlige nuancer sammen med min dejlige kæreste gennem 7 år og nu min datter, som kom til verden den 10-07-2014. Vores lille familie bor nu i Rødovre, i en 3’er med en tilhørende stationcar. Her på bloggen vil du få et indblik i en rå, ucensureret, til tider sarkastisk og provokerende hverdag fra en drengerøv/far. De udfordringer, der kommer med en mand uden lunte, en kvinde med for lang en lunte og en datter som vi stadig lærer at kende.  Du vil med garanti opleve sarkasme, eufori, glæde og raseri.

Denne blog er mit frirum fra dagligdagens frustrationer og gennem mit sprog og mine tanker vil du blive ført gennem en blog af en lidt anden størrelse end du måske er vant til. Her udsætter jeg min dejlige familie, mine venner og specielt mig selv for pegefingre, smil på læben og tårer i skærmen. Jeg værdsætter jeres opmærksomhed, kommentarer og hvad i ellers kan finde på, og så jeg vil bare ønske jer rigtig god læsning.

Desuden er jeg er igang med at skrive en børnebog.